reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Może i ja się pochwalę moim Skarbkiem:)

Załączniki

• dgfb.jpg
    dgfb.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 99
  • sm.jpg
    sm.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 86
  • 4.jpg
    4.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 90
  • 4a.jpg
    4a.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 87
  • 6.jpg
    6.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 94
  • b n.jpg
    b n.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Chrzciny

Załączniki

• Obraz 361.jpg
    Obraz 361.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 100
  • chrzciny.jpg
    chrzciny.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 108
  • Obraz 376.jpg
    Obraz 376.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 99
  • Obraz 388.jpg
    Obraz 388.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 97
  • Obraz 435.jpg
    Obraz 435.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 94
imagination super fotki, Tomuś już jest taaaaki duży :-)
okruszku nareszcie pokazałaś Tymka, prześliczny ten twój synek, czy on ma czarne oczka?? bo tak wyglądają ;-) przecudne... i jaki ma fajniusi bezzębny uśmieszek...i jęzorek też fajny :tak:
kulka córa ma superanckie kapelutki ;-) a jakie włoski długaśne....śłiczna dziewczynka:tak:

KULKA ale Twoja dzidzia ma wesolo w lozeczku :-) chyba dlatego taka wesolutka jest :-)

MALINKA a twoj chlopaczek to juz strasznieeeeee duzy jest !! slicznie wygladaliscie :-)

IMAGINATION slicznego masz Tomusia uwielbiam go ogladac. a i chyba jestesmy w tym samym wiek :-) rocznik 87 ???

OKRUSZEK minka NR 6 wymiata :-)

DZIEWCZETA SLICZNE SAWASZE DZIECIATKA I TE MALE I TE DUZE ===>M&MS

Okruszku... ja juz ci na zamknietym pisalam ze oczka i rzeski Tymusia sa poprostu cuuuudowne.:tak::tak:
Imagination.... Twoj Tomus rosnie jak na drozdzach... no i zeczywiscie do taty bardzo podobny..:tak:
Kulka... Twoja corcia jest przesliczna....i tak jak Barmanka pisala sliczne ma wloski...:tak:
Malinka... synus wyglada na fotkach jak aniolek... chyba jest bardzo grzeczniutkim dzidziusiem..:tak:

Dziewczynki dzieciaczki śliczne-wszystkie bez wyjątku.
A ja chyba przestanę wchodzić na forum bo jak widzę jak wasze dzieciaczki pięknie podnoszą wysoko główkę to się zaczynam martwić bo mój nerwus jak leży na brzuchu to tylko pupę do góry podnosi i strasznie się wścieka. Normalnie jest taki krzyk że trzeba szybciutko go na plecy przekręcać bo się udusi z nochalem w kocyku :wściekła/y: Nie wiem już co robić żeby ćwiczył tą szyjkę :wściekła/y:

MONIKA kladz go sobie na brzuszku moze, ja tak nauczylam moja Diane :-) polubila na brzuchu u mnie lezei , a teraz cwiczymy w lozeczku :-) nie martw sie przyjdzie czas i na Twojego SMYKA

m@dz1@ Twój maluszek taki słodziutki, piękna kruszyneczka :-)
m&m's braciszek zapatrzony, u mnie jest tak samo - co rano Andrzej wita małą jakby ją pierwszy raz w życiu widział, a ona aż piszczy na jego widok!
Aga minka Zosi jest niesamowita, to takie niezwykłe ile emocji dzieci wyrażają twarzą...

imagination ale Rozbujnik fajnie głowę podnosi, silny chłopczyk!
okruszek. emi śliczne maleństwo, a jakie radosne... :-)
kulka1616 jaką masz małą strojnisię, modna dziewczynka z niej :-)
malinka009 ubranko na chrzest słodkie, a i maleństwo spokojnie to chyba zniosło, ostatnia fotka super!

reklama
a to Gabrysia z dziś :-)

Załączniki

• DSC00047.jpg
    DSC00047.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC00067.jpg
    DSC00067.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC00180.jpg
    DSC00180.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 85