reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

moniqsan - zwiedziłaś moja droga moje najukochańsze miejsca we Wrocławiu!!! byłaś nawet w pobliżu mojej uczelni (ktora znajduje sie niedaleko zoo). Nastepnym razem jak bedziesz sie wybierała na Dolny Śląsk - koniecznie daj znać z 2 dni szybciej!!!

Jolu - Twoje córeczki są po prostu cudowne!!!

reklama
mamstud- gabunia wyglada cudnie z braciszkiem :-), no i radosna pani magister ;-)

m&ms- Majunia wyglada slicznie w tej tuniczce

moniqsan - piekne zdjęcia

jola466- twoje laleczki są cudowne takie radosne

Moniqsan bardzo malownicze zdjęcia z Waszych pieszych wycieczek, super pamiątka! Malutka jest śliczna i ma słodką czapusię:tak:

Mamstud fotka Twoich dwóch szkrabów razem jest rozbrajająca:-)

M&m's fajna tuniczka ale najfajniejsza to Twoja mała, roześmiana Pocahontas:tak::-D

Jolu słodkie Twoje perełki:tak: jejku jak one będą miały niedługo fajnie, będą zawsze miały się z kim pobawić...

na początek dziękuje za komplementy pod adresem Marcelitka :-)
ojj jak dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

imagination, Tomuś to fajny pulpecik ;-)
mamatysia, super letnie foteczki :tak: komputerowiec wymiata :cool:
confi, to w chuście obłędne :-)
tikanis, śliczna rodzinka :tak:
ankzoc, piękne stykowe fotki:-)
aga, łooo martko jaka Jaga tłuścioszek :rofl2:
marychna, Tomuś ma super oczka ;-)
confi, Damiś nieźle upaćkany jest :laugh2: i do historii przejdzie to że mamuśka zapomniała co podała syneczkowi :-p;-)
mamstud, foty chwaliłam na n-k, ale tu też coś skrobne. Gaba wysoko podnosi główkę, super. fotka z bratem rewelacja!! a ty wyglądasz bardzo zgrabnie :tak::-)
m&m, tunika MAji jest boska, bardzo mi się podoba. jaki to kolorek? wrzosik? śliczna córcia :tak:
moniqsan, nooo powsinoga z prawdziwego zdarzenia :rofl2: piękne focie, rewelacyjne!
jola, hiiii oglądając fotki pomyślałam to samo co m&m - czy to efekt lustrzany czy co to? :rofl2: extra zdjęcie!! i eszcze bardzo mnie urzekła Amecia jak obgryza sobie paznocie u stópek ;-)

to będzie próba generalna, mam nadzieję, że uda mi sie wkleić zdjęcie naszej Hanusi
p1020316l.jpg[img]

No proszę patik jakoś sobie poradziłaś. szczerze mówiąc nie wiem jak to zrobiłaś, bo ja będąc tu na forum prawie rok nie potrafię tego zrobić tak jak Ty :-D Przeważnie wklejamy tu zdjęcia hurtowo, Pod oknem dużym białym do pisania postów są "dodatkowe opcje" i tam przycisk "zarządzaj załącznikami", wybierasz zdjęcia ze swojego dysku (po 2), wysyłasz je, przyciskiem "wyślij" i w zależności od wielkości ładują się wolniej lub szybciej. Takim sposobem możesz dodać 10m załączników. Potem normalnie wciskasz to co zawsze, czyli "zatwierdz odpowiedź" i pojawia się Twój post razem ze zdjęciami.
Natomiast co Ty zrobiłaś to nie wiem. Nawet ostatnio barmanka się pytała jak wstawić bezpośrednio posta żeby nie trzeba było powiększać ;-)
Hania jest śliczną dziewczynką.
Gratuluję córeczki :tak:

reklama
Patik...Hania to maly slodziaczek...a jakie sliczne rzeski...:tak:

a to moje dziewczynki...zdjatka jak najbardziej aktualne... ( we fioletowej sukienusi Amelia)

Załączniki

• DSC01845.jpg
    DSC01845.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC01858.jpg
    DSC01858.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC01861.jpg
    DSC01861.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC01865.jpg
    DSC01865.jpg