reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

ankzoc ale mnie bardziej chodziło o to u którego fotografa robiliscie te sesję ;-) a i dziękuje za podanie ceny bo to było moje następne pytanie :-D

a ja wam pokaże pierwszy deserek mojego skarba :cool2:

Załączniki

• Damianek 073.jpg
    Damianek 073.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 74
reklama
marychna - ależ Tomuś sie zmienia!!! szok - oczka ma teraz takie bardziej okrąglutkie i chyba głębiej osadzone - a może tylko mi się tak wydaje przez skrocone włoski i bardziej pelną buźkę. W każdym bądź razie czarnooki Tomuś robi (oj robi) wrażenie:tak::-) !!!

Nina2003 Julek jest śliczny, zdjęcie z chrzcin super, takie rodzinne. I muszę Ci powiedzieć, że zdjęcie Twojego syneczka, na którym się uśmiecha jest boskie :-) Naprawdę rozbrajający uśmiech :-)

Barmanko Marcelek jest moim ulubionym majowym chłopcem :-) Jest taki "wyluzowany" i ma bosskie oczka.

M&m's Zdjęcia super, zazdroszczę, ja też uwielbiam wodę :-)Widoki piękne, na zdjęciach na kocyku Majeczka pięknie się unosi na rączkach i tak mądrze patrzy :-)

Imagination Tomek ślicznie wyglądał na chrzcinach, taki elegancik. Mnie zawsze najbardziej podobają się zdjęcia rodzinne, bardzo ładnie wyglądacie :-)

mamamatysia jesteś bardzo ładną kobietką :-) Filipek słodki, zazdroszczę urlopowania się, my dawno nigdzie nie byliśmy. Podoba mi się zdjęcie Fifiego w pomarańczowej bluzie, śliczne.

Confi Damianek jest taki radosny, ładna Wam pociecha rośnie. I jak zwykle ładnie ubrany :-) W huście świetnie się prezentujecie, ciekawe jak długo jeszcze tak ponosimy nasze dzieciaczki (mam na myśli pogodę)

tikanis u Was też chrzciny piękne, super rodzinkę tworzycie, Kubuś ma szczęście :-)

ankzoc zdjęcia super, a to w dyni mnie po prostu powaliło! :-) Dzieci są cudowne gdy nie płaczą :-)

Aga_k_m oj miałaś co dźwigać, mnie też czasem na wspominki bierze. A teraz Jaga jaka ooogromna! Przy mojej Calineczce musiałaby fajnie wyglądać :-)

marychna ale Ci się przystojniaczek trafił! Oczy niesamowite, a zdjęcie w kapyurku piękne :-)

A ja też mam dla Was kilka fotek :-)

Załączniki

• DSC00811.jpg
    DSC00811.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC00799.jpg
    DSC00799.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC00820.jpg
    DSC00820.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC00821.jpg