Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Confi, plis, zamień się ze mną na włosy, na jeden dzień chociaż A my mamy taki sam gryzaczek :-) A wiem, że występuje on w kilku zestawieniach kolorystycznych
confi- my siebie chyba naprzemian bedziemy chwalic.. ja to sie czuje jakby dami byl moim chrzesniakiem taka bliskosc z nim z wami czuje hehehesama nie wiem dlaczego.. ale ciocia izabelka uwielbia zdjatka damianka..
madzia- dziekuje
moniqsan- no slicznie malej w tym czerwonym kolorku a tobie w tym superowym plaszczyku
Gratuluje wszystkim mama wspanialych maluszkow sa prze sliczne, zaczynajac od tych z szerokim usmiechem na twarzy, konczac na skwaszonych minkach
Mi na razie pozostaje zastanawiac sie jak bedzie wygladać moje malenstwo, na ktore czekam z niecierpliwoscia. Mianowicie jestem w drugim miesiacu ciazy. Dodam, ze strsznie pomieszalo mi to plany gdyz jestem osoba bardzo mloda, aczkolwiek gotowa do roli mamy. Dlatego trzymajcie za nas kciuki bym w czerwcu mogla sie i ja pochwalic zdjeciami swojego szkraba
Pozdrawiam!
Confi super jak zawsze :-)
Aneteczka miłoszek wymiata:-)jest taki malutki jak mój Kamilek
Moniqsan zawsze znajdziecie super okazje do zdjęcia :-)swietne
Isabela słodziak z tej Twojej mii