reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Moniqsan....te zdjatka w wannie ze spiaca Lili.....piekne....
Lilianka....z cytryna....zdjecie do konkursu jakiegos.....slodziak... no a Ty piekna kobieta jestes.....:-)

Tikanis....synus jest tak do Ciebie podobny....sliczny....no i te czarne oczka:tak:
Confi....Damianek to taki usmiechniety bobas....duzy juz chlopiec z niego.....:tak:
....fotka ze zlozonymi raczkami...no coz mowi sama za siebie...poprostu aniolek....a Ty pieknie wyszlas....zreszta jak zawsze...:-)

Aneteczka...Miloszek jest przepieknym chlopcem...takim ciasteczkiem do schrupania....slodziak malutki... wedlug mnie ma bardzo delikatna urode....

Isabela...no prosze Mia juz ksiazeczki "czyta"..a jaka powazna przy tym....sliczne wloski...:tak: wlascicielka rowniez...:tak:

reklama
Aleeee Ala/Amelka wygląda bombowo w tej spódniczce bombce:-D I te buciczki :happy::happy::happy: Ale Wam zazdroszcze. Lili chodzi tylko w skarpetkach :-( wszystko na nią za duże.
A z wafelkiem fotografowałaś jedną czy obydwie. Są takie same :rofl2:

jola
Wysłałyśmy posta dokładnie w tym samym momencie:tak:
Dzięki za komplementa :-)
Strasznie żałuję że mieliśmy tylko telefon męża i zdjęcia z cytrynką są niestety jako takie :huh:

Nie mialam jakos okazji pochwalic sie moim skarbem :)

attachment.php

Wiktorek kilka dni po urodzeniu

attachment.php

Wiktorek w wieku 3 miesiecy :)

attachment.php

A tak wyglada aktualnie :)

Załączniki

• P9210029.jpg
    P9210029.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 152
  • PC040153.jpg
    PC040153.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 149
  • P1040017.jpg
    P1040017.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 147
Moniqsan.....na pierwszych trzech fociach jest Amelia na czwartej Ala......
Dziekuje za komplement....ta spodnisia normalnie kosztowala 18f a ja ja kupilam za 7f.....jestem taka dumna z moich zakupkow no buciki mialam kupic te z next, te rozowe ale te kupilam za pol ceny....no i tak sie zreszta zastanowilam ze i tak maj duuuuzo rozowych rzeczy...

No a foteczka z cytrynka....moze nie jest takiej jakosci jaka powinna byc ale jest.....i tak jak pisalam na jakis konkurs minek.....napewno wygra...:tak::tak:

Owca....wow..jaki Twoj synus to przystojniak...a jakie wloski ma ..sliczny....:-):-).......a powiedz czy on ma loczki czy to tylko taka "bujna " fryzurka....:confused2:

Jolu Wiktorek ma takie bujne wloski choc po kapieli jak ich nie uczesze to zaczynaja sie krecic zupelnie jak moje :-) Dziekujemy za komplement

Ja zupelnie nie odrozniam tych Twoich gwiazdeczek :)

łoooo ale mi się stronek zrobiło do nadrobienia :sorry:

patik, córeczka jest śliczna, ma super kolor oczu, taki stalowy :tak:

jola
, fotki widziałam na n-k, super :-D

moniqsan
, jestem pod ogromnym wrażeniem :szok: super, super, super pomysł - niby taka mała rzecz a tak cieszy :tak: i już zła jestem że my tylko prysznic mamy :wściekła/y::wściekła/y: ale jak nie zapomnę to w Polsce też takie sobie zrobię, a co :rofl2: tylko mase płynu do kąpieli wleje co by moje schaby pochować :sorry:
zdjęcie z cytryną 1-sza klasa :-D

tikanis
, synek wypisz wymaluj jak mamusia ;-)

confi
, a coś ty Damiankowi zrobiła że ma taki żółty nosek? ;-):-) podoba mi się ta fotka gdzie oboje w łóżeczku leżycie sobie :tak:

aneteczka
, świetny synek. a o tych smoczkach to mi się gdzieś przewinęło że one dość popularne są i że dzieci bardzo je lubią (mam na myśli smoczek na fotce nr 3)

isabela
, ależ ty masz śliczną córcię, takie piękne piwne oczka ma :-)

jola
, dziewczynki superaśne - jakby to mój mąz powiedział - a to w kozaczkach genialne, tylko jeszcze śniegu wam brak do kompletu :rofl2:

owca, synuś jest super, ładne włoski, piwne oczki, i taki fajny pulpecik zniego - oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu :tak:

reklama
Cieszę się że zdjęcia w kąpieli spotkały się z taką aprobatą. Trochę się bałam, że komuś mogą wydać się niesmaczne :sorry:

owca
Faktycznie synek ma niebieskie oczy. Tylko takie ciemne chyba. A może są fioletowe, jak u Liz Taylor? :rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry