reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Aleee, słodziaśna w tej czapusi ... Amelka, chyba??? (tylko się ze mnie nie śmiej jak nie ... staram się :zawstydzona/y::sorry:)
Zdjęcia genialne, nie wiem co zrobiłaś że ostatnio tw Twoje zdjęcia są takie fajne/ Każde inne, ciekawe i piękne. Wanna wymiata. Wszystkie bliźniaki by tego pozazdrościły. Ubranka jak zwykle - miodzio!!! :tak::tak::tak:

reklama
Aleee, słodziaśna w tej czapusi ... Amelka, chyba??? (tylko się ze mnie nie śmiej jak nie ... staram się :zawstydzona/y::sorry:)
Zdjęcia genialne, nie wiem co zrobiłaś że ostatnio tw Twoje zdjęcia są takie fajne/ Każde inne, ciekawe i piękne. Wanna wymiata. Wszystkie bliźniaki by tego pozazdrościły. Ubranka jak zwykle - miodzio!!! :tak::tak::tak:

Moni....naaaaprawde ci sie podobaja.....:sorry::sorry:.....:eek::eek:

Tam gdzie sa obie to amelcia w czapusi a na tym zdjatku gdzie sama to Ala.....

A co do ubranek to tylko spodenki i koszuleczka.....coprawda w moim ulubionym polaczeniu rozu z brazem.....:-)

a to zdjatko ze skarpeta..... ja juz nie mam sily za kazdym razem dziewczyny sobie sciagaja skarpetki i je jedza ...a dzis wlasnie tak zastalam Ale ....a jak szczesliwa byla....

Jolu, naprawdę ??? :eek: Na tych zdjęciach gdzie są dwie to praktycznie byłam pewna Amelki, ale na tym 6-stym zdjęciu jest Alunia? Na pewno? :zawstydzona/y:

Nioooooooo.......5 i 6 foteczka ......moja Alicja......

Ankzoc....dziekuje.....a dziewczynki najpierw byly w lekkim szoku i troszke zaczely plakac......a pozniej sie rozkrecily na maksa......

M&m's piękne i bystre oczka ma Twoja Majeczka, jaka zaciekawiona i skupiona na zabawie:-) a jeśli chodzi o metki to Hanusię też tak intrygują, a na allegro znalazłam zabawkę Pan Metka *** PAN METKA + książeczka+CD+DVD ***K's Kids*** (801287486) - Aukcje internetowe Allegro
ankzoc Twoja córeczka jest jak taki delikatny Kwiatuszek, prawdziwy Aniołeczek, w tej spódniczce wygląda przesłodko:-)
jola466 Alicja i Amelka są jak dwa Cukiereczki, zgrany duet do zabawy na lądzie i w wodzie, super pomysł na wspólną kąpiel z tymi profilowanym wkładem( nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa):-)

Dawno mnie tu nie było i przez to mam straszne zaległości, więc nie odpiszę każdej z Was. Ale wiedzcie, że sliczne sa wszystkie maluszki.
Te piekne "dziewczynki" Confi, K.M i Mamymatysia. Majeczki M&M's i Ankzoc i Haneczki. No i cudne "dwie krople wody" Joli.
A poniżej troche mojego skarbka.

Załączniki

• małe.jpg
    małe.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 78
  • 100_2332.jpg
    100_2332.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 78
  • 100_2348.jpg
    100_2348.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 74
  • 100_2363.jpg
    100_2363.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
jola- twoje male tak zawsze siwetnie ubrnae wow sliczniotki a te czapeczki , normalnie jak nanie sie patrzy to samo by sie chcialo miec blizniaki choc to wiele wysilku cie kosztuje, dobrze ze choc nocki umiesz przespac...

nina- sliczne zdjatka

reklama
M&MS a co ta Twoja Majeczka wybrzydza, ze co made in china juz nie moze byc :-D gratulacje raczkowania.... mamusine rzeczy strzezcie sie :-)

ANKZOC Twoja majeczka tez jest sliczna a na tym drugim zdjeciu jak gestykuluje :-D

JOLU blizniaczki wymiataja. sa przesliczne razem i z osobna :-D

NINA JULIANEK sliczny no i fajnie Was widziec :-) najbardziej podoba mi sie zdjecie numer dwa... ta minka ..... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry