kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Och,kochane,moje maleństwo tez będzie miało 30letnia mamusię, niestety..nie zdjązylismy z mężusiem z poczęciem, hihi (choć starania były duże) Ale co tam..Czy nie wiecie, że meleństwa odmładzają?? No właśnie tak czuje się mój mężuś, który przechodzi drugą młodość (ale absolutnie nic po nim oczywiście nie widać!! No i nasz maluszek za to będzie miał dużo starszą siostrzyczkę, bo 18-latkę, która już oszalała na jego punkcie (przynajmniej mamy nadzieje ze maluszek u nas, przynajmniej na jakiś czas nie bedzie wyzwalał u niej instyktu macierzyńskiego
Ale wiecie, Kochane, przypuszczam że każda z nas czuje sie teraz tak szczęśliwa..a to przecież dodaje urody (mimo tłuszczyku poświątecznego, pozimowego) krostek, złej cery..A juz na pewno nikt nie spogląda na metryke patrząc na nas..
(dobra dobra..za tydzień stuka mi 30-cha..ciekawe co powiem wtedy, hihi)
A za oknem...WIOSNA!! Słoneczko!!! Ucha do góry
Ale wiecie, Kochane, przypuszczam że każda z nas czuje sie teraz tak szczęśliwa..a to przecież dodaje urody (mimo tłuszczyku poświątecznego, pozimowego) krostek, złej cery..A juz na pewno nikt nie spogląda na metryke patrząc na nas..
(dobra dobra..za tydzień stuka mi 30-cha..ciekawe co powiem wtedy, hihi)
A za oknem...WIOSNA!! Słoneczko!!! Ucha do góry