reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zdjęcia

Och,kochane,moje maleństwo tez będzie miało 30letnia mamusię, niestety..nie zdjązylismy z mężusiem z poczęciem, hihi (choć starania były duże) Ale co tam..Czy nie wiecie, że meleństwa odmładzają?? No właśnie tak czuje się mój mężuś, który przechodzi drugą młodość (ale absolutnie nic po nim oczywiście nie widać!! No i nasz maluszek za to będzie miał dużo starszą siostrzyczkę, bo 18-latkę, która już oszalała na jego punkcie (przynajmniej mamy nadzieje ze maluszek u nas, przynajmniej na jakiś czas nie bedzie wyzwalał u niej instyktu macierzyńskiego :)
Ale wiecie, Kochane, przypuszczam że każda z nas czuje sie teraz tak szczęśliwa..a to przecież dodaje urody (mimo tłuszczyku poświątecznego, pozimowego) krostek, złej cery..A juz na pewno nikt nie spogląda na metryke patrząc na nas..
(dobra dobra..za tydzień stuka mi 30-cha..ciekawe co powiem wtedy, hihi)

A za oknem...WIOSNA!! Słoneczko!!! Ucha do góry

reklama
no, no Ines ale wzbudziłaś sensację :) swoją drogą prawdą jest, że młodo wyglądasz... :) ja co prawda w maju będę obchodziła dopiero 23 urodziny, ale od zawsze nieznajomi dawali mi więcej latek :) ale co tam, nigdy mnie to nie ruszało i nie rusza (przynajmniej narazie) :)
miłego dnia :)

Ines przeslicznie wygladasz :)

A co do wieku to dolanczam do 30letnich (prawie) mam ;) ... ale jak to mowia nie wazne ile masz , wazne na ile sie czujesz ;) :p

Postaram sie wieczorkiem wkleic cos z moim brzuszkiem ;D ze swiąt :) ... ale nie obiecuje, bo byc moze zasne i wstane dopiero jutro ...  ::)

Hmm.. po przgladnieciu zdjec ze swiat doszlam do wniosku ze nigdzie nie widac mojego brzuchola ;) .. jedynie to zdjecie jest wzgledne :)

im0003659xn.jpg

Pozniej popstrykam jeszcze brzuszek z bardziej widocznej perspektywy ;) i oczywiscie wkleje :)

Ładny brzuszek MoniczQa - i już ładnie widać - a tak swoją drogą fajnie mieć wyobrażenie z kim się rozmawia....
szczuplutka dziewczyna jesteś :laugh: :laugh: :laugh:

Paulinko pokaz swoje cudenko :)

A tu jeszcze moj brzunio z bardziej widocznej perspektywy ;) ... dokladnie 14 tydz i 1 dzien ;D .. dla niektorych wydaje sie ogromniasty ;D

im0004333to.jpg

reklama
Wiec dzis mialam zamiar wklejenia fotki ale tesciu zapomnial zabrac aparat a nasz niestety juz zdechl ze starosci... wiec troszke znowu to potrwa zanim bedzie nowa okazja. Naprawde az mi glupio teraz. :-[

Do góry