reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zdjęcia

Dziewczyny, nie martwcie sie małymi brzuszkami
Mój nie dorównuje Ines, ale jest całkiem spory, trudno go juz ukryć - wcale tego nie chce!!

Ale pamiętam w pierwszej ciąży - już to kiedyś pisałam- w 15 tygodniu wychodziłam za mąż nie była nawetr sukienka za ciasna ani troszke

A jak mialam sesję na studiach w 8 miesiącu - to niektórzy sie dziwili - Aga to Ty w ciąży jesteś???

wtedy dopiero cos było widac w styczniu a mała sie urodziła w marcu 3450 i 55 cm

Wilekośc brzuszka o niczym nie świadczy - wierzcie mi !!

reklama
No no Ines- Moniqo - brzuszki już ciażowe:) malutkie zgrabniutkie z cennymi Skarbkami:)..Ja zauwazyła u siebie nagly "przyrost brzuszka" :D tak w 7-8 miesiącu..teraz ciutkę się uspokoił.. ::) ..a wielkimi krokami u mnie na horyzoncie 9 miesiąc ;)
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowka!!!

Hej Laseczki gdzie wasze zdjatka !! ;D bo nam watek pada :laugh:
rach ciach ciach i kazda po brzusiu tu marsz pokazywac :laugh:
to nasz 15 tydzien ;D

Kallusia masz juz sliczna pileczke :)

Evoska .. u Ciebie pieknie widac rosnacy brzunio :)

A to My 17 tydz.
im0004987ke.jpg

im0004996fj.jpg

im0005012vw.jpg

reklama
no Moniqa bije wszystkie na brzusie :laugh: chociaz niewiem czy Evosia nie ma podobnego ;D Ja to przy waszych to taki sporting :laugh: ale rosnie ;D

Do góry