Witam!!!
SUPER MAMUSIA!!! JEDŹ Z TYM KOKSEM!!! TRZA SPALIĆ WSZYSTKO!! TRZYMAM KCIUKI!!
A ja rozbijam co dzień tkankę tłuszczową na ramionach tym masażerem. Mi w sumie brzuch aż tak nie dokucza - bo założę gorset i jakoś wyglądam (mimo że i tak na 6 mies. c.

)... Najgorsze są moje ramiona i barki!!! Obleśne!! Byłam w maximusie z siostrą w week i kupiłam co prawda 2 sukienki na jej wesele - ale NIC NIE PASOWAŁO - i bylam i jestem podłamana - ale ćwiczę dalej co dzień po 40 - 50 min. Wczoraj byłam na basenie. Ale moje ramiona są naprawdę ochydne!!

Masakra!! I od tygodnia w sumie tylko ćwiczę na same ramiona - tzn. rozbijam tym masażerem - bo jak bym ćwiczyła na hantlach - to by w mięśnie przerosły i też by były wielkie... zresztą... Ćwiczyłam ze 3 tygodnie na hantlach - i miałam poczucie że jeszcze gorzej...
Super się cieszę bo wczoraj wieczorem misio przyniósł mi z piwnicy moją
"gazelkę" - i ona jest właśnie na ćwiczenia aerobowe - więc zaczynam jak najszybciej!!! Może od jutra - pojutrza - a już na pewno pon.

Piszę tak - gdyż jutro mamy wyjazd całodniowy - zakupy, janki i mąż do hurtowni... a w niedz. to różnie bywa... Dziś miałam nadzieję - ale zdążyłam tylko na "masażerku 40 min" (bylismy też dziś u lekarza z małą i na spacerku) a zaraz małą kąpiemy i już nie dam rady... ALE JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ!! Przed ciążą ćwiczyłam na tej GAZELCE - i byłam bardzo zadowolona... Mi niestety w ogóle ODPADA rowerek - bo to na nogi - a nogi mam zgrabne (no troszkę są celulitki - ale ogólnie bardzo chude - nieproporcjonalne do ramion

) Więc muszę dużo na ramiona ćwiczyć - bo celulit na nich obleśny ... a tłuszczu, że ho... ho...
Jeśli nie wiecie o jaką chodzi - to podaję przykładowy link allegro... TAK ONA WYGLĄDA

Tylko potwornie ciężka (masażer z resztą też

)
AIR WALKER jak GAZELLE FREESTYLE STEPPER +LICZNIK (611945172) - Aukcje internetowe Allegro
A za ciebie
mamusia trzymam kciuki - jak się będziemy wspierać to wspólnymi siłami damy radę....... Ja teraz jeszcze pomasakruję chwilkę ramionka, bo malutka pojadła i się chwilunię zabawia tu obok mnie...
I w ogóle za was wszystkie trzymam kciuki...