mamusia2008
mamusia Karolinki
i ja do bani:-(Ja do bani tez ale Ewelw GRATULACJEEEEEEEEE:-)
ewelw gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ja do bani:-(Ja do bani tez ale Ewelw GRATULACJEEEEEEEEE:-)
ja tez mam ok 90 cm w pasie no poprostu porażkaewelw gratuluję, ja na diecie garściowej nie wytrzymałam i w związku z tym waga stoi w miejscu.
Cyprysiowa współczuję.
Mi włosy nie wypadają, ale niedawno obcięłam dredy na krótko:-d właśnie, żeby uniknąć takich niespodzianek.
ja tez mam ok 90 cm w pasie no poprostu porażka
ollcia, nie przesadzaj, na zdjęciu wyglądasz szczupło, a ja nawet nie robię sobie zdjęć, na razie mogę tylko buzke pokazac, a brzuchiem wole nie straszyc ludzija mam 91 cmjakoś to spada ale baaaaardzo wolno
niby do wagi sprzed ciąży tylko 3,5 kg, ale to już w tej chwili widać, że nawet jak osiągnę moją wagę, to będę miała w brzuszku dużo za dużo. Ale myślę że w końcu nam się wszystkim uda dojść do fajnych figurek
![]()
ollcia, nie przesadzaj, na zdjęciu wyglądasz szczupło, a ja nawet nie robię sobie zdjęć, na razie mogę tylko buzke pokazac, a brzuchiem wole nie straszyc ludzi
no już pooglądałam te zdjęcia:-)ojojoj, no chyba zaraz wrzucę jakieś zdjęcie bardziej z profilu, bo coś mi nie wierzysz
wiesz, w nogach i dupci mam juz tyle co miałam, tylko brzuch został
mi tez wypadają włosy, czy ktoś zna jakieś sposoby na wzmacnianie włosów albo może w aptece można coś skutecznego kupić?Cyprysiowa, no to faktycznie masz nieźle do tyłu... zadbaj o zdrówko kochana, bo to nie przelewki...
Ja też chyba zaraz łysa zostanę... ścięłam kłaki na krótko w nadziei, że przynajmniej tyle tego nie będzie się walać, a tu dupcia, nadal masakra, Inana nawet cała we włosach...