reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
Piwonia Enterol rewelka, Mati mial lekkie rozwolnienie juz po jednej dawce przeszlo!!Ktos nawet widzialam w apteczce mial do oddania Chyba Magda12345

Piwonia, potwierdzam, enterol super, ale smak...brrrr...
Mój Franula przełykał z bólem, wysypywałam z kapsułki na jedzonko ale odruch wymiotny i tak był:( Daj znać jak Tobie się udało podać małej E.

Ile waza, mierza wasze brzdace?Ja dzis zwazyłam i zmierzyłam Miłosza wyszło
11,700g i 81cm wzrostu

W siatce wyszło ze wyszedł poza siatke:szok:

Ostatnia edycja:
He he, chłop na schwał:-)

Franek długo (ponad miesiąc) stał na 7 kg, ale niedawno ruszył i teraz jest:
7.570, długość 73 cm:-)

reklama
Piwonia ja mam 8 saszetek enterolu i jakieś nawadniające orsality, przesłać Ci? Bo mam Twój adres więc tylko napisz, mieszkamy dość blisko więc może jak z rana wyślę to po południu dojdzie....
Ja Jasia ostatnio ważyłam na początku czerwca - było 9,600

Do góry