dziunka24
Mama J&J
Nie chodzi o lekarza tylko o mój telefon że dziecka dziś nie będzie
i tylko na podstawie takiego telefonu odliczają.
edit. zapomniałam napisać że dziś rano była pani Monika, Asia co prawda stanęła w bramce ale z uśmiechem na ustach, pani siedziała na środku na krześle a dzieciaczki wokół niej uczyły się kształtów wrzucając klocki do sortera. Asia stała dalej a pani podeszła, zrobiła rak nieborak, pogilgała i młoda w śmiechu zrobiła mi papa i tyle. Jutro rano pewnie będzie ta blondynka i czeka mnie rozmowa, muszę się przygotować.
i tylko na podstawie takiego telefonu odliczają.edit. zapomniałam napisać że dziś rano była pani Monika, Asia co prawda stanęła w bramce ale z uśmiechem na ustach, pani siedziała na środku na krześle a dzieciaczki wokół niej uczyły się kształtów wrzucając klocki do sortera. Asia stała dalej a pani podeszła, zrobiła rak nieborak, pogilgała i młoda w śmiechu zrobiła mi papa i tyle. Jutro rano pewnie będzie ta blondynka i czeka mnie rozmowa, muszę się przygotować.
Ostatnia edycja:
ciekawa jestem co odpisze.
, mówi że jutro też idzie - zobaczymy rano. Ogólnie panie mówiły że dzielny był, miał mały kryzys ale książka o Kubusiu Puchatku dała mu nowego powera :-). Cieszę się że mamy ten "pierwszy raz" za sobą uffff