Karina na 9 kwietnia, ja sie smieje ze chociaz przyszly tydz jeszcze musze przechodzic bo w srode mam gin. i diabet. a w piatek dentyste 
Asia, moja jak dzis czkawke rano najpierw na dole samym czulam, a pozniej jak miala to jak zaczela to ja czulam u gory brzucha a potem z kolei na dole
ja juz sama nie wiem co ona tam wyprawia...;-)
Ja okulary mam bo na odleglosc ma kiepski wzrok.. ale caly czas nie nosze, tylko z reguly jak wychodze gdzies, czasem do ogladania tv. Myslalam ze w ciazy mi wzrok sie pogorszy jeszcze ale na szczescie nic sie nie dzialo.

Asia, moja jak dzis czkawke rano najpierw na dole samym czulam, a pozniej jak miala to jak zaczela to ja czulam u gory brzucha a potem z kolei na dole
ja juz sama nie wiem co ona tam wyprawia...;-)Ja okulary mam bo na odleglosc ma kiepski wzrok.. ale caly czas nie nosze, tylko z reguly jak wychodze gdzies, czasem do ogladania tv. Myslalam ze w ciazy mi wzrok sie pogorszy jeszcze ale na szczescie nic sie nie dzialo.
. ja uwielbiam wszystkie orzechy. Pistacje tez. Szkoda,ze większość taka droga jest. ale bym sobie teraz zjadła. Chodzą za mną pistacje i orzechy włoskie, kurczę mam nadzieję, że jutro mój P. w miarę wcześnie wróci, żebym mogła się wyrwać do sklepu.
;-)
Może nie samego porodu, co bardziej tego, ze jest on taką wielką niewiadomą. że nic nie można przewidzieć, ani długości trwania, ani tego jak i kiedy się zacznie, nawet przenia, pozycji, a dodatkowo tego co będzie w szpitalu, bo mogę być akurat jedyną rodzącą i mięć wszystko i wszystkich do dyspozycji, a może być halny i tłumy rodzących