Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Świetny pomysł na nowy wątek. Jestem absolutnie za.:-) Wrzucajcie tu fajne ćwiczenia, super sprawdzone diety itp..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dobrze że podkreśliłaś jak Kasia w avatarku. Bo w realu jest mnie nieco więcej. ...I będe wyglądała jak Kasia Irlandka w avatarku
![]()

Ale wierzę że te ćwiczenia pozwola osiągnąć taki wygląd....Kalori nie umiem liczyć i nie mam zbytnio na to czasu![]()

ale po porodzie zaczelam Pic zielona herbate 3 razy dziennie.....nie jadlam pieczywa przez 3 miesiace wogole ani Ziemniakow......na obiad robilam sobie mieso z surowka(normalnie smazylam jak dla kazdego w domu)po 3 miesiacach wrocilam do wagi 55kg?(2 zostaly)ale trudno.nie cwiczylam niestety bo mi sie nie chcialo......ale nie przespane nocki,spacery duzo tez daly......;-)jesli sie komus cos przyda z tego to polecam i zycze powodzenia:-)