reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Świetny jest ten komplet do łóżeczka! Okropnie duży wybór wzorów, ciężko się na któryś zdecydować.

Mnie się podoba to łóżeczko:

DREWEX

szkoda tylko, że nie podają cen...

Ostatnia edycja:
Świetny jest ten komplet do łóżeczka! Okropnie duży wybór wzorów, ciężko się na któryś zdecydować.

Mnie się podoba to łóżeczko:

DREWEX

szkoda tylko, że nie podają cen...

Niestety lista się nie wyświetla :(

My wczoraj bylismy na obchodzie sklepów i takie łóżeczko jak nasze kosztuje 319 złotych plus materac gryka kokos 60 - razem 380 mniej wiecej

A ja mam pytania do Kasiuli :) To łóżeczko co wybrałaś dla swojej córeczki - Espiro Melody, skoro widziałas je u siostry to na pewno wiesz - czy ono jest w miarę wysokie? Pytam bo niedawno obeszłam hurtownie dziecięce u mnie w mieście i większość łóżeczek turystycznych jet strasznie niskie w porównaniu z tradycyjnymi! To mnie przeraziło, bo dzidzia tym samym dosyć nisko leży, a ja jestem wysoka i musiałabym za każdym razem zginać się w pół żeby wyjąć dziecko. Trochę mnie to martwi, bo w tych drewnianych jest wyżej :confused:

A ja mam pytania do Kasiuli :) To łóżeczko co wybrałaś dla swojej córeczki - Espiro Melody, skoro widziałas je u siostry to na pewno wiesz - czy ono jest w miarę wysokie? Pytam bo niedawno obeszłam hurtownie dziecięce u mnie w mieście i większość łóżeczek turystycznych jet strasznie niskie w porównaniu z tradycyjnymi! To mnie przeraziło, bo dzidzia tym samym dosyć nisko leży, a ja jestem wysoka i musiałabym za każdym razem zginać się w pół żeby wyjąć dziecko. Trochę mnie to martwi, bo w tych drewnianych jest wyżej :confused:

ja jakos nie zworcilam uwagi zeby bylo niskie jest normalnej wysokosci i wygodnie jest jak maluch lezy na podwyższeniu czy tez jak teraz jak stoji z brzegu zauwaz ze turystyczne zaczyna sie zwykle pare cm od ziemi a tradycyjne ma duza przestrzen od ziemi :)

Firma Drewex rzeczywiście ma śliczne rzeczy dla maluszków. Ponoc ich wyroby są właśnie w hurtowni Bajka we Wrocku. Dziś z mężem sie tam wybieram :-) Zobaczymy co znajdziemy i jakie ceny.

Startuje zaraz z kursem w szkole rodzenia i potrzebne mi sa wygodne spodnie. Moze polecicie jakies, ktore pomieszcza coraz wiekszy brzuch i nadal (prawdopodobnie)beda wygodne?

reklama
Startuje zaraz z kursem w szkole rodzenia i potrzebne mi sa wygodne spodnie. Moze polecicie jakies, ktore pomieszcza coraz wiekszy brzuch i nadal (prawdopodobnie)beda wygodne?

jesli chcesz kupic w sklepie to polecam teranove tam maja super lniane(chyba)spodnie z golfen na brzusio kosztuja ok 50zl ale teraz jest przecena wiec moze sa tansze..w sobote bede w teranowie to obadam bo mam juz jedne takie i chce jeszcze jedne:-)one sa dlugie:-)jesli chcesz kupic w necie to nie pomoge...np w hm chcialam kupci tez ciazowe ale tam mieli takie rozmiary ze dwie mnie by weszly!!

Do góry