reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Świetny jest ten komplet do łóżeczka! Okropnie duży wybór wzorów, ciężko się na któryś zdecydować.

Mnie się podoba to łóżeczko:

DREWEX

szkoda tylko, że nie podają cen...

bylam dzis w Baby i fartlandii w baby pieluszki dla porownania 1.7 a koloe 3.9 za to reczniczki drozsze nawet o 12 zl od bambino a w fartlandii to centy tak posrednio ale tam jest wielki wybor :) ja juz powoli zaczne robic liste aaa ale butelki aventu to oplaca sie na allegro!! bo w hurtowaniach 20 zl 125ml a na allegro widzialam 7,5

reklama
wanienka super! też taką będę miała, ale ja ją dostaję od koleżanki :-) a wózek ? swego czasu również nad nim myślałam, ale po rozmowie z koleżankami doszłam do wniosku, że jednak chcę, aby przednie koła były pompowane, skrętne z możliwością ich zablokowania i takiego wózka szukam :-)

też takiego ssukam jak Ty gawit - jeśli chodzi o koła....:tak:
i jescze muszę się dowiedzieć w którym z moich wyborów można przestawiać rączkę do prowadzenia spacerówki, żebym czasem mogła dać tak aby dziecko było przodem to kierunku w którym będę chciała jechać a czasem żebym mogła ustawić tak by dziecko było skierowane w moją stronę....:tak:

co do tych wózków to naprawde jest ich tyle ze cięzko sie zdecydowac... ja stawiam na duze koła bo podobno łatwiej sie go prowadzi i sa wygodniejsze ale tak tylko słyszałam a co do wyboru to rzezcz jasna ze to sprawa gustu kazda z nas ma inny :-)

bylam dzis w Baby i fartlandii w baby pieluszki dla porownania 1.7 a koloe 3.9 za to reczniczki drozsze nawet o 12 zl od bambino a w fartlandii to centy tak posrednio ale tam jest wielki wybor :) ja juz powoli zaczne robic liste aaa ale butelki aventu to oplaca sie na allegro!! bo w hurtowaniach 20 zl 125ml a na allegro widzialam 7,5
Czyli jest tak jak myślałam - żeby kupić najtaniej trzeba kupować różne rzeczy w różnych miejscach. Nie da się wszystkiego na raz. Trochę mnie to martwi, bo mam ograniczone pole manewru z wyjazdami do Białego (choroba lokomocyjna) i w sumie muszę wszystkie zakupy załatwić w jeden dzień :szok: No, ale czego się nie robi, żeby nie zbankrutować, hehe. Dzięki za informacje, Kasiula! Przydadzą mi się na pewno :)

aha a co do kól pompowanych to tez raczej bym takie chciała to narazie takie które mi sie spodobały ale pewnie bede jeszcze szukac....

reklama
Do góry