reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
mnie też podobają się te łóżeczka z drewex-u ale niestety jak patrzę na całokształt dla nas praktyczniejsze będzie turystyczne....
i już chyba jutro napewno je zamówimy :-p
bo ostatnio coś się przeciągało przez to sprawdzanie i szukanie kuriera:tak:

A te z teranovy to ciazowe? Nie widzialam tam nigdy ciazowych ciuchow. A dawno je tam kupowalas?

ja tez bylam zaskoczona ze tam sa takie spodnie:-)tak sa to typowe ciazowe spodnie..a kupowalam je jakies 3tyg temu ale bylo ich mnustwo..rybaczki ciazowe tez byly..wiec jak masz mozliwosc to skocz do teranowy moze uda sie cos znalezc:-)

a ja znalazłam taka wanienkę, bardzo mi sie podoba ale musze przemysleć czy bedzie tez praktyczna bo troszke kosztuje....
FISHER PRICE J7813-C WANIENKA AKWARIUM +ZABAWKI (646140470) - Aukcje internetowe Allegro

wanienka jest super.... widziałam ją na żywo...
też będę taką kupować ....:tak: u nas jest po 30e.... więc taniocha.....:-p

a wózek ... do pewnego czasu miałam go na liście ale musiałam ją zmniejszyć i odpadł.... zostało mi jeszcze 5 wózków.... i nie mogę się zdecydować....:sorry2:

ja wanienke mam stara...juz nie najlepiej wyglada...bo i ja sie w niej mylam,jak moj M prysznic naprawial....ale co tam stare ale jare:-pa i mam oszczedzone i w kieszeni..hiihih...

co do wozka...jakos nie za bardzo mi wpadl w oko...no ale to rzecz gustu oczywiscie..nie wszyscy musimy miec taki sam:tak:

reklama
anja masz rację....:tak: wszystko zależy od gustu....
u mnie było tak że podobał mi się ten wózek...
ale znalazłam takie które podobały mi się bardziej..... więc odpadł:sorry2:

Do góry