reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a ja znalazłam taka wanienkę, bardzo mi sie podoba ale musze przemysleć czy bedzie tez praktyczna bo troszke kosztuje....
FISHER PRICE J7813-C WANIENKA AKWARIUM +ZABAWKI (646140470) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam ta wanienkę dla Jakuba i szczerze odradzam... leżaczek fajny, ale zawsze ktoś musiał mi pomóc podtrzymać małego bo mimo iż było na maksa naciągnięte to dotykał pleckami odstającego siedziska i do tego musieliśmy zawsze kłaść pieluchę flanelową bo namoczony leżak szybko był zimny i dziecku to przeszkadzało... zabawki ani razu nie użyte... do tego jest bardzo mała że po miesiącu musieliśmy kupic zwykłą, którą mamy do dzisiaj :)

Kupiłam ta wanienkę dla Jakuba i szczerze odradzam... leżaczek fajny, ale zawsze ktoś musiał mi pomóc podtrzymać małego bo mimo iż było na maksa naciągnięte to dotykał pleckami odstającego siedziska i do tego musieliśmy zawsze kłaść pieluchę flanelową bo namoczony leżak szybko był zimny i dziecku to przeszkadzało... zabawki ani razu nie użyte... do tego jest bardzo mała że po miesiącu musieliśmy kupic zwykłą, którą mamy do dzisiaj :)

dziekuje za opinie..teraz napewno to przemysle bo po co wanienka tylko na miiesiąc....

Wszystkie te wózeczki są naprawdę świetne i pewnie brałabym je pod uwagę, gdyby nie to że nie mają skrętnych kółek przednich :-(Z tego co wszędzie piszą obeznane mamusie - skrętne kółka są wielką wygodą w prowadzeniu, zwłaszcza później, gdy dziecko staje się większe i przechodzimy na spacerówkę. Szkoda, że producenci powyższych wózków (zwłaszcza ostatniego) nie pomyśleli o tym, bo podobają mi się one bardziej niż te ze skrętnymi kółkami :( Ehhh, nigdy nie ma tak żeby było idealnie...

reklama
Do góry