reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
co do fotelika... jak kupisz cały zestaw czyli 3 w 1 tzn będzie łóżeczko z gondolą , spacerówka i fotelik to nie ma sensu kupować oddzielnie fotelika....a co myślicie o takim foteliku
Fotelik, nosidło 4BABY ~COLBY DELUXE~Kurier 0zł (678663567) - Aukcje internetowe Allegro
Matajkaa
Zaangażowana w BB
a ja znalazłam taka wanienkę, bardzo mi sie podoba ale musze przemysleć czy bedzie tez praktyczna bo troszke kosztuje....
FISHER PRICE J7813-C WANIENKA AKWARIUM +ZABAWKI (646140470) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam ta wanienkę dla Jakuba i szczerze odradzam... leżaczek fajny, ale zawsze ktoś musiał mi pomóc podtrzymać małego bo mimo iż było na maksa naciągnięte to dotykał pleckami odstającego siedziska i do tego musieliśmy zawsze kłaść pieluchę flanelową bo namoczony leżak szybko był zimny i dziecku to przeszkadzało... zabawki ani razu nie użyte... do tego jest bardzo mała że po miesiącu musieliśmy kupic zwykłą, którą mamy do dzisiaj
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehehhehe:-) no miałaś racje Twoja lista =moja (z tym ze ja dopiero ja tworze) :-) dzięuje

nie ma problemu..... twórz ... i wybierz najładniejszy z wszystkich.....

a ja tylko mogę się cieszyć że pomogłam.... hiiii....
co do fotelika... jak kupisz cały zestaw czyli 3 w 1 tzn będzie łóżeczko z gondolą , spacerówka i fotelik to nie ma sensu kupować oddzielnie fotelika....
tez w sumie tak myśle ale jeżeli nie dostane takiego zestawu to wole cos miec w zanadrzu
Kupiłam ta wanienkę dla Jakuba i szczerze odradzam... leżaczek fajny, ale zawsze ktoś musiał mi pomóc podtrzymać małego bo mimo iż było na maksa naciągnięte to dotykał pleckami odstającego siedziska i do tego musieliśmy zawsze kłaść pieluchę flanelową bo namoczony leżak szybko był zimny i dziecku to przeszkadzało... zabawki ani razu nie użyte... do tego jest bardzo mała że po miesiącu musieliśmy kupic zwykłą, którą mamy do dzisiaj![]()
dziekuje za opinie..teraz napewno to przemysle bo po co wanienka tylko na miiesiąc....
Matajkaa
Zaangażowana w BB
Ja myślałam nad czymś takim 
GRACO QUATTRO TOUR DUO KOL.GABI KOLEKCJA 2009 (681854385) - Aukcje internetowe Allegro
GRACO QUATTRO TOUR DUO KOL.GABI KOLEKCJA 2009 (681854385) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystkie te wózeczki są naprawdę świetne i pewnie brałabym je pod uwagę, gdyby nie to że nie mają skrętnych kółek przednich :-(Z tego co wszędzie piszą obeznane mamusie - skrętne kółka są wielką wygodą w prowadzeniu, zwłaszcza później, gdy dziecko staje się większe i przechodzimy na spacerówkę. Szkoda, że producenci powyższych wózków (zwłaszcza ostatniego) nie pomyśleli o tym, bo podobają mi się one bardziej niż te ze skrętnymi kółkamihehe jak już ten wstawiłaś to sama się przekonasz że mamy podobny gust ...
KING ACTIVE + FOTELIK + GRATIS !!! 32 KOLORY !!! (649443292) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 Wózki SHAFT wózek TAKO + fotelik sam.0-13kg (629958092) - Aukcje internetowe Allegro
Jumper X 3w1 TAKO WYS.0 ZŁ - OD PRODUCENTA (651083045) - Aukcje internetowe Allegro
BABY MERC WÓZEK TRAFIC+ KOŁA POMP. (673800324) - Aukcje internetowe Allegro
SPORTOWY GABI-3+fotelik+ PRODUCENT-k.pompow. (679228496) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze ten
NAJBARDZIEJ EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK - FULL OPCJA (680783838) - Aukcje internetowe Allegro
mówiłam o 5 a wstawiłam 6 bo ten jumper odrzuciłam z mojej listy ale może Tobie się spodoba ...
reklama
Matajkaa
Zaangażowana w BB
dziekuje za opinie..teraz napewno to przemysle bo po co wanienka tylko na miiesiąc....
U nas to był spontaniczny zakup tyle że płaciliśmy 260 zł a potem żałowaliśmy...