chyba widzialam takie naklejki na allegro:-)Klaudzia- to faktycznie dobra cena...ja mam ciemne i tez odrazu mi sie bardzo podobalo....w ogole to ostatnio znalazlam fajne naklejki do pokoiku
Nursery/Children/Boy/Girl Bedroom ANIMAL Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:11 BST)
Nursery/Childrens Bedroom GARDEN/FLOWER Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:12 BST)
HUGE/ Nursery/Childrens Bedroom GARDEN Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:12 BST)
Nursery/Childrens/Kids TEDDY BEAR Bedroom Wall Stickers on eBay (end time 28-Aug-09 00:34:47 BST)
to tylko kilka przykladow ktore mi wpadly w oko ale maja sporo wzorow... tak sobie pomyslalam, ze moze tez was zainteresuja to sie podziele;-)
super te naklejki:-)kupujesz je??Katrenki sliczne te naklejki, ja mam takie bardziej stonowane a zastanawiam sie czy nie dokupic jeszcze takich (mozna wybrac kolor jaki sie chce) ZEBRA GIRAFFE LION VINYL WALL DECAL STICKERS MODERN ART on eBay (end time 20-Sep-09 18:44:55 BST)
bo te co mam to wsumie malutkie sa ale poczekam az wyremontuje pokoik i zobacze jak to wszystko wyglada i najwyzej jeszcze zamowie
widziałam identyczne aukcje na alegro
super są!! I będą CI pasować do tych pierwszych!
A ja nadal nie mogę się zdecydować nad wzorem naklejek. Myslę od godziny i nie wiem,a róznica jest naprawde minimalna w tych naklejkach i może właśnie dlatego.
Same zobaczcie.
Zastanawiam się nad wzorem 3 i 5 z tej aukcji Naklejki na ścianę RYBKI, MORZE, OCEAN!!! (722952407) - Aukcje internetowe Allegro
lub 1 i 2 z tej PODWODNY ŚWIAT NAKLEJKI NA ŚCIANĘ 8 ZESTAWÓW (723594860) - Aukcje internetowe Allegro
mi tez drugi zestaw sie podoba:-)
no ale widze nie spieszy mu sie z odpowiedzia, bo pytanie wyslalam juz tydzien temu. 

no ale jak mam taki rożek to czy nadal mi potrzebna poduszka do karmienia?