to taka mala dojarkapodlaczenie na dwie piersi jednoczesnie co drastycznie skraca czas pompowania, do tego jest elektryczna i srednio odciagniecie pokarmu z dwoch piersi zajmuje okolo 10-15min.
to takie jakieś... odczłowieczone

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to taka mala dojarkapodlaczenie na dwie piersi jednoczesnie co drastycznie skraca czas pompowania, do tego jest elektryczna i srednio odciagniecie pokarmu z dwoch piersi zajmuje okolo 10-15min.

w stanach są dużo tańsze takie sprzęty moja koleżanka też miała takie cośja juz zakupilam laktator Medela Pump In Style http://cgi.ebay.com/NIB-SEALED-MEDELA-ADVANCE-PUMP-IN-STYLE-BACK-PACK_W0QQitemZ270449089632QQcmdZViewItemQQptZFeeding?hash=item3ef8059c60&_trksid=p3286.c0.m14 czytalam wiele opinii na temat laktatorow, a takze zasiegalam opinii moich kolezanek. Wszystkie uzywaly tego wlasnie laktatora, to taka mala dojarkapodlaczenie na dwie piersi jednoczesnie co drastycznie skraca czas pompowania, do tego jest elektryczna i srednio odciagniecie pokarmu z dwoch piersi zajmuje okolo 10-15min.
Tu rowniez samemu nastawia sie moc zasysania, wiec nie ma sie co obawiac, ze zassie i nie pusci![]()
Klaudzia, super lozeczko. Ja tez poprzegladam na ebayu, nowe jak sprawdzalam maja ceny ok 100-130 funtow i nie zawsze materacyk wliczony, z Polski to, ktore upatrzylam kosztowaloby ok. 350zl, do tego koszty przesylki, ok. 20funtow, wiec prawie ze na jedno wyjdzie. Sama juz nie wiem...
Klaudia a moze zapytaj o wielkośc tych naklejjek kogoś kto już je kupił od tego sprzedawcy.

ja tez mam tommee tippee...mam nadzieje, ze sie sprawdzi...
poza tym wlasnie wrocilam z ikei ikupilam malej wanienke i mate(dywanik) na podloge...a nalazilam sie nieziemsko...juz chyba sie do tego nie nadaje bo tak zaczelam puchnac, ze musielismy wracac![]()

klaudzia- tak ta niebieska, bo jest dokladnie taka jak chcialam, najzwyklejszanie az taka calkiem malutka i tania...
co do lozeczka to ja tez podzielam zdanie, ze mozna dostac w super stanie za duzo mniejsze pieniadze i tez tak zrobilam![]()
:-) apropo łóżeczka to jeszcze Wam nie pisałam ale moje maleństwo bedzie miało łóżeczko w którym kiedyś spał tez jego tatuś... no moze nie do konca to samo bo chcemy wprowadzic zmiany no i przeróbki... dam zdjecia przed i po... moj R zaczyna robic je na poczatku pażdziernika....

pewnie tego wcale nie uzyję ale jak będzie trzeba gdzieś wyjść do ludzi to lipa będzie.