reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
na wątku ze szczepionkami Iza BK umieściła taki list, po przeczytaniu nie mam ochoty szczepić. Załączam ci i tu, mam nadzieje, że nikt się nie obrazi.

Załączniki

• List_do_wakcynologow_poprawiony[3] adobe.pdf
    239,9 KB · Wyświetleń: 108
na wątku ze szczepionkami Iza BK umieściła taki list, po przeczytaniu nie mam ochoty szczepić. Załączam ci i tu, mam nadzieje, że nikt się nie obrazi.
Dziubasek ja juz tez duzo o tym slyszalam. Pocieszam sie tylko tym ze mieszkam w Norwegii i z tego co wyczytalam to te szczepionki nie zawieraja tych szkodliwych substancji, jest ich mniej i szczepia dopiero od 3 mies zycia. Kurcze czlowiek chce jak najlepiej dla swojego dziecka a tu taki dylemat! Gdybym mieszkala w Polsce, to bym sie grubo zastanawiala czy szczepic. Chyba probowalabym te najpotrzebniejsze sciagnac ze skandynawi.

była u mnie koleżanka... :-D poszła fama, że dziewczynka, wiec zaczęło się szaleństwo ubrankowe. Całą torbę dostałam, na szczęście upraną w loveli i uprasowaną :tak: Mam nadzieję, że urodzę szybko, bo jak mi przyjdzie przebierać dzidzię za dynię na oddziale noworodkowym, to zamkną mnie w wariatkowie :cool2:

Załączniki

• IMG_3958.jpg
    IMG_3958.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_3959.jpg
    IMG_3959.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_3960.jpg
    IMG_3960.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 43
była u mnie koleżanka... :-D poszła fama, że dziewczynka, wiec zaczęło się szaleństwo ubrankowe. Całą torbę dostałam, na szczęście upraną w loveli i uprasowaną :tak: Mam nadzieję, że urodzę szybko, bo jak mi przyjdzie przebierać dzidzię za dynię na oddziale noworodkowym, to zamkną mnie w wariatkowie :cool2:

Ja myślę, że oni nie takie rzeczy już tam widzieli;-) Swoją drogą to fajną masz te kolezanke.. wyprane.. wyprasowane;-)

reklama
super!!!! pozazdrościć koleżanki:):)
ale fajnie macie dziewczyny z tymi "car boot" u nas by pewnie to nie przeszło:(:(
ja mam manie kupowania ostatnio a już wszystko mam:( więc postanowiłam kupować większe tylko nie wiem co będę kupować potem:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry