reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Moj mamy nie chce NUK'owego ani canapol babies ssać smoka :( :-( Kciuka wsadza a jak daje smoka to ryczy (mama ten smok jest bleeee!!!!)
Jakich smoków używacie? Może zmienić na inny ale jaki? :no:
Polecici9e mi jakiegoś ? Te co ma to jak już ciumknie z wielkim żalem i pretensjami to mu wylatuje :/

Moj mamy nie chce NUK'owego ani canapol babies ssać smoka :( :-( Kciuka wsadza a jak daje smoka to ryczy (mama ten smok jest bleeee!!!!)
Polecici9e mi jakiegoś ? Te co ma to jak już ciumknie z wielkim żalem i pretensjami to mu wylatuje :/
Ja polecam Avent'a no ale nie testowałam innych bo ten zadziałał :tak:

u nas też smoczek jest be:-( wypróbowałam NUKA TT i Avent i ten ostatni na siłę np na spacerze złapie na chwilę ale tylko w wyjątkowej sytuacji:tak: on ma okrągłą końcówkę tak że spróbuj

can_sm_kaucz_okrag_d.jpg

Coś takiego?:dry:

Oj własnie o to mi chodziło ale cosik znaleść nie mogłam :-)odpowiedniego zdjęcia

A jak on sie dokładnie nazywa? Wiecie wyśle mojego B. do apteki to musze dokładnie wiedzieć bo znowu kupi takie samo albo powie "poprosze LUNIMAG (linomag ) "

reklama
Oj własnie o to mi chodziło ale cosik znaleść nie mogłam :-)odpowiedniego zdjęcia

A jak on sie dokładnie nazywa? Wiecie wyśle mojego B. do apteki to musze dokładnie wiedzieć bo znowu kupi takie samo albo powie "poprosze LUNIMAG (linomag ) "
:-) mi by nie przyszło do głowy szukać smoczkó w aptece ;-) zawse w sklepach dziecięcych albo w marketach kupowałam :nerd:

Do góry