reklama
Bombusia
Fanka BB :)
Bombusia coś mi się widzi, że Ty bankowiec albo jakiś urzędnik)) bo tylko tam jest premia i podwyżka zarazem:-)
CIAMAJDKO
Zgadza się urzędnik hahaha
Bombusia
dla mnie ciuszki, wanienki, wózki, nosidełka, foteliki samochodowe, kosmetyki, pieluchy i co tam jeszcze trzeba-to nadal abstrakcja i zupełnie sie tym jeszcze nie interesuje....![]()
Ja również uważam, że jest jeszcze duuuużo czasu,a dziś tylko kasa i można kupić w 1 dzień co się chce.
Ale ten wózek jest naprawdę brzydki jak na tą cenę, są ładniejsze na allego o wiele!!!
martitka-26
Zwracam honor,zer sie nei doliczylam;-) i moj tyle na pewno nie kosztuje
Ciamajdka
Edusia'2010
A jak ktoś ma konto w banku sląskim to może skorzystać z takiego serwisu bankujesz-kupujesz, i za odpowiednią ilość zebranych pkt w banku można kupić wiele rzeczy po preferencyjnych cenach... ja raczej z tego skorzystam bo wózki są sliczne i nosidełka i huśtawki...;-) ale nie teeeerazzzz:-)
oczywiście to nie jest reklama
))))))
oczywiście to nie jest reklama
Ostatnia edycja:
Bombusia
No nic, przyszłam z pracy, zrobiłam obiad, poczytałam wasze liściki i niestety jadę na zebranie do syna do szkoły, piszę niestety bo jest brrrrr na dworzu, a w domku tak fajnie ciepełko, że jak przyjdę z pracy to juz nie mam ochoty nigdzie wychodzić.
No ale cóż siła wyższa
!!!!
No ale cóż siła wyższa

kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
A ja budyniem się zajadam :-) Czekoladowym :-)
Chciało mi się czegoś słodkiego i związanego z ciepłym mleczkiem, no i sobie zrobiłam budyniek
Co do tego wózka, to ja rozumiem, że jak ktoś ma pieniądze, to go cena za bardzo nie interesuje, ale prawie 12 tysięcy?!
Już bym wolała wpłacić te pieniądze na konto dla dziecka, na procent. Dla mnie wózek za 2000-3000 zł. to kosmos, ale ta cena to mnie prawie z nóg powaliła 
Chciało mi się czegoś słodkiego i związanego z ciepłym mleczkiem, no i sobie zrobiłam budyniek

Co do tego wózka, to ja rozumiem, że jak ktoś ma pieniądze, to go cena za bardzo nie interesuje, ale prawie 12 tysięcy?!

martuśka85
http://psychozytywnie.pl
dla mnie ciuszki, wanienki, wózki, nosidełka, foteliki samochodowe, kosmetyki, pieluchy i co tam jeszcze trzeba-to nadal abstrakcja i zupełnie sie tym jeszcze nie interesuje....![]()
dokladnie, dla mnie tez;-)
ale Mój siedzi regularnie na Allegro, choc Go za to gonie, ze to stanowczo za wczesnie
Co do tego wózka, to ja rozumiem, że jak ktoś ma pieniądze, to go cena za bardzo nie interesuje, ale prawie 12 tysięcy?!Już bym wolała wpłacić te pieniądze na konto dla dziecka, na procent. Dla mnie wózek za 2000-3000 zł. to kosmos, ale ta cena to mnie prawie z nóg powaliła
![]()
tez nie wydaje za duzo, jesli nie trzeba i mozna wydac o wiele mniej. dla mnie to bez sensu, ale jak kto lubi

dziewczyny, napiszcie jak bedziecie po wizytach dzisiejszych.
aha- i czesc wszystkim nowym sierpnioweczkom :-)
Trochę się martwię - boli mnie podbrzusze - nie jakoś mocno, ale dziwnie - raz mniej raz bardziej, kłuje trochę i ciągnie. Może rosnę, ale miałam nadzieję, że skoro poprzednio nic mnie nie bolało, to teraz tez nic nie będzie.
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Hej Martuśka :-)
Malagonia, jeżeli ból jest dla Ciebie inny niż zwykle i Cię niepokoi, to skontaktuj się z ginem.
Malagonia, jeżeli ból jest dla Ciebie inny niż zwykle i Cię niepokoi, to skontaktuj się z ginem.

Ostatnia edycja: