rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ala- no to nieźle![]()
Byłam w warzywniaku- dzisiaj kalafiorowa![]()
Mmmmm...uwielbiam.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ala- no to nieźle![]()
Byłam w warzywniaku- dzisiaj kalafiorowa![]()
witam
też mi się ciężko oddycha a jak sie przejde to juz wogóle..
a poza tym nic mi sie nie chce
- babka która wynajmuje nam mieszkanie nie zapłaciła rachunków!!! pomimo że my płacimy jej regularnie
Najpierw myśleliśmy że to jakaś awaria, ale mąż posprawdzał wszystko, potem zadzwonił na infolinię i się okazało... potem ponad pół dnia próbowaliśmy dodzwonić się do naszej babki ale oczywiście nie odbierała tel...
w końcu się udało, poszła zapłaciła przeprosiła i neta wczoraj włączyli... ech... dobrze że za parę miesięcy idziemy na swoje
i skończy się uzależnienie od innych ludzi.
i dziś się w końcu udało wiem już co tam koło was słychać ale nie dam rady odnieść się do wszystkiego. Gratuluję udanych wizyt tym które miały ostatnio, dobrze że u Ciamajdki już lepiej i jest pod dobrą opieką i oby szybko wróciła do domku i na BB.
Ewidentnie wyczuwa, że ktoś jest w brzuszku :-)
Ale urwis mały :-)
Dbajcie o swoje brzuszki :-)Już cztery Dzieciątka u Czerwcówek!!Jeszcze trochę i u nas się zacznie
![]()
- to jego słowa) że my sobie też poradzimy