reklama
Jak dla mnie mój ciążowy, to taki spokojniejszy i wolniejszy od tego, do którego jestem przyzwyczajona. Normalnie chodzę bardzo szybko, ale od jakiegoś już czasu to mi nie służy, nawet lekarsz mi powiedział, że mam za dużo wigoru <?> i mam się przestawić, ale to mi nie wychodzi. Jak idę wolniej i spokojniej i nie spinam się tak, to zaczyna mnie denerwować, że już bym gdzieś była i przyspieszam...może nie umiem tego wyjaśnić.
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Sierpień8 gratuluje prawka!!!!
Black_Opal gratuluję mgr!!!!
Pajkaa super ciuszki!! Mój mąż też mi słodzi, nawet jak nie do końca mu smakuje!!!
A ja się cieszę, dziś do rodziców przyszedł wózek, za 3 tygodnie zamawiam kuriera i będę go miała już tutaj.
Black_Opal gratuluję mgr!!!!
Pajkaa super ciuszki!! Mój mąż też mi słodzi, nawet jak nie do końca mu smakuje!!!
A ja się cieszę, dziś do rodziców przyszedł wózek, za 3 tygodnie zamawiam kuriera i będę go miała już tutaj.
Ostatnia edycja:
Bombusia
m-f22 jejku jak dobrze, ze chociaz Ty jesteś na siłach, praca i malutkie dziecko, no ale oszczedzaj się chociaz popołudniami
Sierpiń80 GRATULUJĘ no cudwownie, zachęcam do opicia flaszeczką soczku lub mlenia
BlackOpal b. ładne ubranka cudeńka
Krzynka witaj wśród klikających, dobrze, ze już jesteś, pokoje 2 osobowe???? hmmm to super, u mnie niestety 3 lub 4
Ciamajdko dziękuję Ci ,a usteczka masz przecudowne

buuuziol, moja ciocia szaleje na punkcie żyraf, jakbyś weszła do jej pokoju to byś sie pewnie zakochała...ma sporo tych ładnych zwierzatek
Marulka powodenia na wizycie, a wieczorkiem LEŻEC mi Mamuśka, bo spiorę dupcię!!!!!!!!!!
Pajeczko dziękuje za info, aaaa to był lekarz na NFZ, chciała ją pewnie zmyć, ale w taki sposób?? byłam w szoku, bo to b. spokojna i miła dr, no cóż zły dzień???hmmm..........ubranka MIODZIOOOOOO
A ja sobie pospałam 2 godz. i lepiej się czuję, wychlałam pół literka zielonej herbatki, mam od wczoraj zupinkę to nawet sie ciesze, ze nie musze dziś gotowac
M do wieczora w pracy, wraca padnięty, ale cóż ma fuchy to bierze, a ja za Alankiem sama, bo ADi też długo w szkole, a potem ma na rynku zrobić większe zakupy zgodnie z moją katreczką
Pogoda u nas piękna, słoneczna, chce się życ jak nic nie boli ............jejusiu

Sierpiń80 GRATULUJĘ no cudwownie, zachęcam do opicia flaszeczką soczku lub mlenia
BlackOpal b. ładne ubranka cudeńka
Krzynka witaj wśród klikających, dobrze, ze już jesteś, pokoje 2 osobowe???? hmmm to super, u mnie niestety 3 lub 4
Ciamajdko dziękuję Ci ,a usteczka masz przecudowne
Marulka powodenia na wizycie, a wieczorkiem LEŻEC mi Mamuśka, bo spiorę dupcię!!!!!!!!!!
Pajeczko dziękuje za info, aaaa to był lekarz na NFZ, chciała ją pewnie zmyć, ale w taki sposób?? byłam w szoku, bo to b. spokojna i miła dr, no cóż zły dzień???hmmm..........ubranka MIODZIOOOOOO
A ja sobie pospałam 2 godz. i lepiej się czuję, wychlałam pół literka zielonej herbatki, mam od wczoraj zupinkę to nawet sie ciesze, ze nie musze dziś gotowac
Pogoda u nas piękna, słoneczna, chce się życ jak nic nie boli ............jejusiu
Cześć!
Witam z domu i z L4
Nie myślcie jednak, że leniuc.huję-pobudka była dzisiaj głośna o godz 6.15 i miała na imię Basia;-)
Później sprzątanie, spacerek po wszystkich placach zabaw w okolicy, zakupy no i obiadek (który się gotuje)
Mieliśmy dzisiaj z M iść na ognisko do jego znajomych, poprosiłam mamę, żeby przyszła do Basi, a tu M dzwoni, że jednak ogniska nie ma, tylko najpierw spotkanie u jego kolegi (cyt.picie alkoholu) a później do jakiegoś klubu
No i zrezygnowałam, bo ani na picie wódki się nie nadaję, ani na chodzenie po zadymionych knajpach
Ale mama i tak przyjedzie-chociaż się wykąpie w ciepłej wodzie, bo u nich od powodzi, ani tego ani prądu jeszcze nie ma
Perla-wielkie gratulacje
To życzymy teraz szybkiego powrotu małej do domu
I samych dobrych wieści
Natka-pracowałam tak długo, bo czułam się bardzo dobrze (poza pierwszym trymestrem), odwrotnie niż w pierwszej ciąży, którą całą przesiedziałam na L4
Bombusia-mam nadzieję, że nie odwiedzisz znowu szpitala i że z nerkami będzie wszystko w porządku
A z tym autyzmem i USG-pierwsze słyszę
Martuśka-szok z tym dwuletnim chłopcem
Black_Opal-gratulacje:-)
M-f22-doskonale Cię rozumiem, bo ja też wieczorem nie wiem jak się nazywam, po intensywnym dniu w pracy i zajmowaniu się domem, dzieckiem
Sierpien-gratuluję zdanego prawka:-)
Krzynka-dobrze, że już wróciłaś do domku i że wszystko z Wami ok
Pajkaa, Black_Opal-śliczne ciuszki
Witam z domu i z L4
Nie myślcie jednak, że leniuc.huję-pobudka była dzisiaj głośna o godz 6.15 i miała na imię Basia;-)
Później sprzątanie, spacerek po wszystkich placach zabaw w okolicy, zakupy no i obiadek (który się gotuje)
Mieliśmy dzisiaj z M iść na ognisko do jego znajomych, poprosiłam mamę, żeby przyszła do Basi, a tu M dzwoni, że jednak ogniska nie ma, tylko najpierw spotkanie u jego kolegi (cyt.picie alkoholu) a później do jakiegoś klubu
No i zrezygnowałam, bo ani na picie wódki się nie nadaję, ani na chodzenie po zadymionych knajpach
Ale mama i tak przyjedzie-chociaż się wykąpie w ciepłej wodzie, bo u nich od powodzi, ani tego ani prądu jeszcze nie ma
Perla-wielkie gratulacje
To życzymy teraz szybkiego powrotu małej do domu
I samych dobrych wieści
Natka-pracowałam tak długo, bo czułam się bardzo dobrze (poza pierwszym trymestrem), odwrotnie niż w pierwszej ciąży, którą całą przesiedziałam na L4

Bombusia-mam nadzieję, że nie odwiedzisz znowu szpitala i że z nerkami będzie wszystko w porządku
A z tym autyzmem i USG-pierwsze słyszę
Martuśka-szok z tym dwuletnim chłopcem

Black_Opal-gratulacje:-)
M-f22-doskonale Cię rozumiem, bo ja też wieczorem nie wiem jak się nazywam, po intensywnym dniu w pracy i zajmowaniu się domem, dzieckiem

Sierpien-gratuluję zdanego prawka:-)
Krzynka-dobrze, że już wróciłaś do domku i że wszystko z Wami ok

Pajkaa, Black_Opal-śliczne ciuszki

Lea28
Dziewczyny tak mnie naszlo i mam teraz dylemat mam pytanko o karmienie piersia!!! tylko nie krzyczec na mnie jesli wyda wam sie glupie !!!!!!!!
Bo tak sie zastanawiam jak to bedzie z karmieniem jak bede po za domem tzn mam zamiar duzo spacerowac z bejbikiem i psiurkiem teraz spacery z psem to jest minimum godzinka a jak jest M z nami to i do dwoch nawet zejdzie a jak bedzie bejbik to i jeszcze dluzsze zmienilismy miejsce zamieszkania na male miasteczko i tutaj mozna tuptac i tuptac z czego jestemy bardzo zadowoleni ale o co mi chodzi dokladnie nie chce karmic cycem w miejscach publicznych ani na lawkach w parkach zakrywac sie pieluchami czy kocykami itd
e..e... to znaczy ze co pozostaje mi po za domem karmienie mlekiem modyfikowanym???
no bo nawet jesli takie mliko sobie "lodpompuje" to przeciez go nie podgrzeje w lesie czy parku
??????? wybaczcie jesli to glupie pytanie

Bo tak sie zastanawiam jak to bedzie z karmieniem jak bede po za domem tzn mam zamiar duzo spacerowac z bejbikiem i psiurkiem teraz spacery z psem to jest minimum godzinka a jak jest M z nami to i do dwoch nawet zejdzie a jak bedzie bejbik to i jeszcze dluzsze zmienilismy miejsce zamieszkania na male miasteczko i tutaj mozna tuptac i tuptac z czego jestemy bardzo zadowoleni ale o co mi chodzi dokladnie nie chce karmic cycem w miejscach publicznych ani na lawkach w parkach zakrywac sie pieluchami czy kocykami itd
e..e... to znaczy ze co pozostaje mi po za domem karmienie mlekiem modyfikowanym???
no bo nawet jesli takie mliko sobie "lodpompuje" to przeciez go nie podgrzeje w lesie czy parku

R
RiSiA
Gość
Dziewczyny tak mnie naszlo i mam teraz dylemat mam pytanko o karmienie piersia!!! tylko nie krzyczec na mnie jesli wyda wam sie glupie !!!!!!!!Bo tak sie zastanawiam jak to bedzie z karmieniem jak bede po za domem tzn mam zamiar duzo spacerowac z bejbikiem i psiurkiem teraz spacery z psem to jest minimum godzinka a jak jest M z nami to i do dwoch nawet zejdzie a jak bedzie bejbik to i jeszcze dluzsze zmienilismy miejsce zamieszkania na male miasteczko i tutaj mozna tuptac i tuptac z czego jestemy bardzo zadowoleni ale o co mi chodzi dokladnie nie chce karmic cycem w miejscach publicznych ani na lawkach w parkach zakrywac sie pieluchami czy kocykami itd
![]()
teraz są takie fajne koszulki do karmienia, ze widać tylko sutek, który jest w buzi maluszka, no a skakać raz z cycka raz na modyfikowane to troche jak dla mnie ryzykowne. Ja bede karmila normalnie, a czemu nie chcesz sie pieluchą zakrywać??
tak to wygląda http://butikmamy.pl/product.php?id_product=72
nie było mnie parę godzin a tu aż tyle stron do nadrobienia:-)
Sierpniówki - jesteście nieprawdopodobne

Mi troszkę smutnawo bo mój Szymon idzie dziś na wieczór kawalerski - ja się nie zdecydowałam na panieński - bo nie mam siły ani ochoty w smrodzie i hałasie siedzieć:-( I będę w wieczór piątkowy sama - miała siostra przyjechać, ale coś jej wypadło:-(
marulka i dopiero teraz nam mówisz? :-) Oby Franek wystawił się pięknie do zdjęć no i żebyś ujrzała jego męski lica
A potem grzecznie nam wszystko zrelacjonowała;-)
Niuunia po pierwsze i najważniejsze, że z Twoim słonkiem wszystko w porządku...
a co do Zusu to cóż czekam Cię zapewne - nieunikniona acz bolesna walka
Współczuję...no i zakład który upadł...jak to formalnie wygląda? Będziesz kasę do końca macierzyńskiego dostawać? Współczuję...
Black_Opal gratuluję obrony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolejna magisterka w naszym gronie

no i oczywiście same piękności kupiłaś...ja ciągle w oczekiwaniu na wypłatę o 16.00 kasiurka powinna być
sierpien8 niesamowicie Ci zazdroszczę i oczywiście z całego serca gratuluję...

coś co dla mnie jest nieosiągalne Ty zrobiłaś za pierwszym razem:-):-):-):-) Ojjj będzie c Ciebie rajdowiec!!!!!!!!!!!!!!!! Ja rzeczywiście egzamin mam 16 czerwca i nawet nie chcę o nim myśleć, bo strach zaczyna mnie paraliżować:-(
krzynka77 jesteś z nami!!!!!!!!!!! YUPIII Żeby mi to było ostatni raz!!!!!!!!!!!! Już w szpitalu masz się nie pojawiać

Pajkaa standardowo mnie zachwycają ogrodniczki

No i super, że teściowa tak się wykazała
Teściowa - też człowiek

Aga_Natalia super, że już wózeczek masz;-) Ja w lipcu zamawiam...
Dziewczyny a co do tekstu o autyzmie to jest wprost niewyobrażalne!!!!!!! Czy lekarze mają nas za jakieś debilki? Jak można coś takiego powiedzieć przyszłej mamie

To chyba nie potrzebuje komentarza - co za lekarz

Sierpniówki - jesteście nieprawdopodobne

Mi troszkę smutnawo bo mój Szymon idzie dziś na wieczór kawalerski - ja się nie zdecydowałam na panieński - bo nie mam siły ani ochoty w smrodzie i hałasie siedzieć:-( I będę w wieczór piątkowy sama - miała siostra przyjechać, ale coś jej wypadło:-(
marulka i dopiero teraz nam mówisz? :-) Oby Franek wystawił się pięknie do zdjęć no i żebyś ujrzała jego męski lica
A potem grzecznie nam wszystko zrelacjonowała;-)Niuunia po pierwsze i najważniejsze, że z Twoim słonkiem wszystko w porządku...
a co do Zusu to cóż czekam Cię zapewne - nieunikniona acz bolesna walka
Współczuję...no i zakład który upadł...jak to formalnie wygląda? Będziesz kasę do końca macierzyńskiego dostawać? Współczuję...Black_Opal gratuluję obrony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolejna magisterka w naszym gronie

no i oczywiście same piękności kupiłaś...ja ciągle w oczekiwaniu na wypłatę o 16.00 kasiurka powinna być

sierpien8 niesamowicie Ci zazdroszczę i oczywiście z całego serca gratuluję...

coś co dla mnie jest nieosiągalne Ty zrobiłaś za pierwszym razem:-):-):-):-) Ojjj będzie c Ciebie rajdowiec!!!!!!!!!!!!!!!! Ja rzeczywiście egzamin mam 16 czerwca i nawet nie chcę o nim myśleć, bo strach zaczyna mnie paraliżować:-(krzynka77 jesteś z nami!!!!!!!!!!! YUPIII Żeby mi to było ostatni raz!!!!!!!!!!!! Już w szpitalu masz się nie pojawiać

Pajkaa standardowo mnie zachwycają ogrodniczki

No i super, że teściowa tak się wykazała
Teściowa - też człowiek

Aga_Natalia super, że już wózeczek masz;-) Ja w lipcu zamawiam...
Dziewczyny a co do tekstu o autyzmie to jest wprost niewyobrażalne!!!!!!! Czy lekarze mają nas za jakieś debilki? Jak można coś takiego powiedzieć przyszłej mamie

To chyba nie potrzebuje komentarza - co za lekarz

reklama
Aga_Natalia
Lea są super chusty do karmienia.
A odciągnięte mleko możesz włożyć do specjalnej torby które utrzymują temperaturę:
TERMOOPAKOWANIE TOMMEE TIPPEE NAJNOWSZY MODEL !!! (1041288847) - Aukcje internetowe Allegro
A odciągnięte mleko możesz włożyć do specjalnej torby które utrzymują temperaturę:
TERMOOPAKOWANIE TOMMEE TIPPEE NAJNOWSZY MODEL !!! (1041288847) - Aukcje internetowe Allegro