reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

Sierpien8 - gratuluję zdanego egz. na prawko :-)

Black_Opal śliczne te ciuszki :-)

krzynka
dobrze, ze już jesteś z nami i że to nic bardzo poważnego... Uważaj an was!

Pajkaa fajne ciuszki kupiłaś z teściową :-)

reklama
Jak dla mnie mój ciążowy, to taki spokojniejszy i wolniejszy od tego, do którego jestem przyzwyczajona. Normalnie chodzę bardzo szybko, ale od jakiegoś już czasu to mi nie służy, nawet lekarsz mi powiedział, że mam za dużo wigoru <?> i mam się przestawić, ale to mi nie wychodzi. Jak idę wolniej i spokojniej i nie spinam się tak, to zaczyna mnie denerwować, że już bym gdzieś była i przyspieszam...może nie umiem tego wyjaśnić.

Sierpień8 gratuluje prawka!!!!

Black_Opal gratuluję mgr!!!!

Pajkaa super ciuszki!! Mój mąż też mi słodzi, nawet jak nie do końca mu smakuje!!!

A ja się cieszę, dziś do rodziców przyszedł wózek, za 3 tygodnie zamawiam kuriera i będę go miała już tutaj.

Ostatnia edycja:
m-f22 jejku jak dobrze, ze chociaz Ty jesteś na siłach, praca i malutkie dziecko, no ale oszczedzaj się chociaz popołudniami:)
Sierpiń80 GRATULUJĘ no cudwownie, zachęcam do opicia flaszeczką soczku lub mlenia:)
BlackOpal b. ładne ubranka cudeńka:)
Krzynka witaj wśród klikających, dobrze, ze już jesteś, pokoje 2 osobowe???? hmmm to super, u mnie niestety 3 lub 4
Ciamajdko dziękuję Ci ,a usteczka masz przecudowne:):):)buuuziol, moja ciocia szaleje na punkcie żyraf, jakbyś weszła do jej pokoju to byś sie pewnie zakochała...ma sporo tych ładnych zwierzatek:)
Marulka powodenia na wizycie, a wieczorkiem LEŻEC mi Mamuśka, bo spiorę dupcię!!!!!!!!!!
Pajeczko dziękuje za info, aaaa to był lekarz na NFZ, chciała ją pewnie zmyć, ale w taki sposób?? byłam w szoku, bo to b. spokojna i miła dr, no cóż zły dzień???hmmm..........ubranka MIODZIOOOOOO

A ja sobie pospałam 2 godz. i lepiej się czuję, wychlałam pół literka zielonej herbatki, mam od wczoraj zupinkę to nawet sie ciesze, ze nie musze dziś gotowac:) M do wieczora w pracy, wraca padnięty, ale cóż ma fuchy to bierze, a ja za Alankiem sama, bo ADi też długo w szkole, a potem ma na rynku zrobić większe zakupy zgodnie z moją katreczką:)
Pogoda u nas piękna, słoneczna, chce się życ jak nic nie boli ............jejusiu:):):)

Cześć!
Witam z domu i z L4:tak: Nie myślcie jednak, że leniuc.huję-pobudka była dzisiaj głośna o godz 6.15 i miała na imię Basia;-):-D Później sprzątanie, spacerek po wszystkich placach zabaw w okolicy, zakupy no i obiadek (który się gotuje):-p
Mieliśmy dzisiaj z M iść na ognisko do jego znajomych, poprosiłam mamę, żeby przyszła do Basi, a tu M dzwoni, że jednak ogniska nie ma, tylko najpierw spotkanie u jego kolegi (cyt.picie alkoholu) a później do jakiegoś klubu:cool: No i zrezygnowałam, bo ani na picie wódki się nie nadaję, ani na chodzenie po zadymionych knajpach:no: Ale mama i tak przyjedzie-chociaż się wykąpie w ciepłej wodzie, bo u nich od powodzi, ani tego ani prądu jeszcze nie ma:sorry2:

Perla-wielkie gratulacje:tak: To życzymy teraz szybkiego powrotu małej do domu:happy2: I samych dobrych wieści:tak:
Natka-pracowałam tak długo, bo czułam się bardzo dobrze (poza pierwszym trymestrem), odwrotnie niż w pierwszej ciąży, którą całą przesiedziałam na L4:tak:
Bombusia-mam nadzieję, że nie odwiedzisz znowu szpitala i że z nerkami będzie wszystko w porządku:happy2: A z tym autyzmem i USG-pierwsze słyszę:eek:
Martuśka-szok z tym dwuletnim chłopcem:szok:
Black_Opal-gratulacje:-)
M-f22-doskonale Cię rozumiem, bo ja też wieczorem nie wiem jak się nazywam, po intensywnym dniu w pracy i zajmowaniu się domem, dzieckiem:cool2:
Sierpien-gratuluję zdanego prawka:-)
Krzynka-dobrze, że już wróciłaś do domku i że wszystko z Wami ok:tak:
Pajkaa, Black_Opal-śliczne ciuszki:happy2:

Dziewczyny tak mnie naszlo i mam teraz dylemat mam pytanko o karmienie piersia!!! tylko nie krzyczec na mnie jesli wyda wam sie glupie !!!!!!!!:zawstydzona/y: Bo tak sie zastanawiam jak to bedzie z karmieniem jak bede po za domem tzn mam zamiar duzo spacerowac z bejbikiem i psiurkiem teraz spacery z psem to jest minimum godzinka a jak jest M z nami to i do dwoch nawet zejdzie a jak bedzie bejbik to i jeszcze dluzsze zmienilismy miejsce zamieszkania na male miasteczko i tutaj mozna tuptac i tuptac z czego jestemy bardzo zadowoleni ale o co mi chodzi dokladnie nie chce karmic cycem w miejscach publicznych ani na lawkach w parkach zakrywac sie pieluchami czy kocykami itd :no:e..e... to znaczy ze co pozostaje mi po za domem karmienie mlekiem modyfikowanym???:eek::confused: no bo nawet jesli takie mliko sobie "lodpompuje" to przeciez go nie podgrzeje w lesie czy parku:errr: ??????? wybaczcie jesli to glupie pytanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny tak mnie naszlo i mam teraz dylemat mam pytanko o karmienie piersia!!! tylko nie krzyczec na mnie jesli wyda wam sie glupie !!!!!!!!:zawstydzona/y: Bo tak sie zastanawiam jak to bedzie z karmieniem jak bede po za domem tzn mam zamiar duzo spacerowac z bejbikiem i psiurkiem teraz spacery z psem to jest minimum godzinka a jak jest M z nami to i do dwoch nawet zejdzie a jak bedzie bejbik to i jeszcze dluzsze zmienilismy miejsce zamieszkania na male miasteczko i tutaj mozna tuptac i tuptac z czego jestemy bardzo zadowoleni ale o co mi chodzi dokladnie nie chce karmic cycem w miejscach publicznych ani na lawkach w parkach zakrywac sie pieluchami czy kocykami itd :no:e..e... to znaczy ze co pozostaje mi po za domem karmienie mlekiem modyfikowanym???:eek::confused: no bo nawet jesli takie mliko sobie "lodpompuje" to przeciez go nie podgrzeje w lesie czy parku:errr: ??????? wybaczcie jesli to glupie pytanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

teraz są takie fajne koszulki do karmienia, ze widać tylko sutek, który jest w buzi maluszka, no a skakać raz z cycka raz na modyfikowane to troche jak dla mnie ryzykowne. Ja bede karmila normalnie, a czemu nie chcesz sie pieluchą zakrywać??

tak to wygląda http://butikmamy.pl/product.php?id_product=72

nie było mnie parę godzin a tu aż tyle stron do nadrobienia:-)
Sierpniówki - jesteście nieprawdopodobne:-p:-p

Mi troszkę smutnawo bo mój Szymon idzie dziś na wieczór kawalerski - ja się nie zdecydowałam na panieński - bo nie mam siły ani ochoty w smrodzie i hałasie siedzieć:-( I będę w wieczór piątkowy sama - miała siostra przyjechać, ale coś jej wypadło:-(

marulka i dopiero teraz nam mówisz? :-) Oby Franek wystawił się pięknie do zdjęć no i żebyś ujrzała jego męski lica:-D A potem grzecznie nam wszystko zrelacjonowała;-)

Niuunia po pierwsze i najważniejsze, że z Twoim słonkiem wszystko w porządku...:tak:a co do Zusu to cóż czekam Cię zapewne - nieunikniona acz bolesna walka:no: Współczuję...no i zakład który upadł...jak to formalnie wygląda? Będziesz kasę do końca macierzyńskiego dostawać? Współczuję...

Black_Opal gratuluję obrony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Kolejna magisterka w naszym gronie:-p:-p
no i oczywiście same piękności kupiłaś...ja ciągle w oczekiwaniu na wypłatę o 16.00 kasiurka powinna być:-p

sierpien8 niesamowicie Ci zazdroszczę i oczywiście z całego serca gratuluję...:-D:-D:-D coś co dla mnie jest nieosiągalne Ty zrobiłaś za pierwszym razem:-):-):-):-) Ojjj będzie c Ciebie rajdowiec!!!!!!!!!!!!!!!! Ja rzeczywiście egzamin mam 16 czerwca i nawet nie chcę o nim myśleć, bo strach zaczyna mnie paraliżować:-(

krzynka77 jesteś z nami!!!!!!!!!!! YUPIII Żeby mi to było ostatni raz!!!!!!!!!!!! Już w szpitalu masz się nie pojawiać:-D:-D:-D

Pajkaa standardowo mnie zachwycają ogrodniczki:-p:-p:-p:-p:-p
No i super, że teściowa tak się wykazała:-D Teściowa - też człowiek:-p:-p:-p

Aga_Natalia super, że już wózeczek masz;-) Ja w lipcu zamawiam...

Dziewczyny a co do tekstu o autyzmie to jest wprost niewyobrażalne!!!!!!! Czy lekarze mają nas za jakieś debilki? Jak można coś takiego powiedzieć przyszłej mamie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To chyba nie potrzebuje komentarza - co za lekarz:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry