reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Nie no dziewczyny jakie z was sexi mamuśki.
Normalnie wymiękam każdy brzusio inny, ale na swój sposób uroczy.
Beniaminko- cholera jak ja ci figury zazdroszczę.
She*Shu- brzusio słodki a i kolorkiem nie odbiega od reszty ciała.
Mój to bladzioszek posmaruje go balsamem brązującym...
Sara -fiu fiu figura modelki
Lilu02- brzuszek nie za duży ale słodziuchny
Yaga- m 2 takie w sam raz dla twoich skarbów
Oto mój średniaczek na plaży i w sukience

DSC07804.jpgDSC07775.jpg

reklama
ale nowych brzuszkow:)i wszystkie super:))))

Lilu - bardzo sprytnie to pareo wiazalas, chyba musze wykorzystac to rozwiazanie, jesli uda mi sie za tydzien zaliczyc portugalskie plaze:)

She*shu - sliczna z Ciebie Kobietka i bardzo fajne tatuaze:)

Pysia - zadroszcze Ci tej plazy pod nosem i brzuszek wcale nie taki sredniaczek, moj chyba mniejszy:)

She*shu -jaka ty szczuplutka, a brzusio śliczniutki:)

Pysia - śliczny brzuszek, i sukieneczka bardzo mi się podoba.

Śliczne i seksowne z was kobietki

She*shu- no rewelacja! Super figurka, piękne masz włosy i śliczne namiętne usta, taka szprycha w ogóle !
Pysiu, i Ty jeszcze śmiesz narzekać? Super się trzymasz, wcale dużo brzuszek nie urósł, nadal trzymasz linię, a sukienka green extra!!!
Lilu Wyglądasz pięknie i zgrabnie, brzuszek proporcjonalnie rozłożony:-)

Beniaminko witaj w klubie szczuplutkich figurek, ja też mam nogi jak patyki, zero bioder, pupa niewielka, za to cycunie mam, mówiąc nieskromnie, jak ta lala:-)
Agim jak dobrze, ze nie jestem sama :-) Często czuje się jak jakis patyczak, góra 38-40 a dól 36 albo i mniej... Te cycole dużo mi psują z proporcji sylwetki, bo góra zdaje się być większa, i jest:baffled: A biodra jak 15 latek. Hihihi, jak rodziłam syna, to mierzyli mnie tymi miarkami -wymiary miednicy, i cos bakali że sama nie urodzę, bom chuda w miednicy:angry: I na guzik ich obliczenia, synisko urodziło się same i komplikacji nie było ;-)

Ojej jak dawno tu nie wchodziłam:( Brzusie już całkiem pokaźne:)szok niedawno szukałyśmy zaokrągleń u siebie, a teraz nie sposób przeoczyć lokatora w brzuszku;)spróbuję też coś dorzucić, ale nie wiem, czy będę miała aktualne fotki zgrane, zaraz zobaczę:)

reklama
Beniaminka - hot mummy :D :-):-D
I Ty masz syna, który ma 19 lat? :p Kłamczucha :-p

Saraa - fajna piłeczka i jakie cycuszki :p:-D

Beniaminka jestem pod mega wrazeniem

hot sexy mummy normalnie

yaga28 sliczny brzunio:-)

sliczny

Dziewczyny jestem pod wrazeniem:)

Beniaminka odkad pierwszy raz zobaczylam Cie na zdjeciu stwierdzilam ze jestes atrakcyjna kobietka i potwierdzam ze ciaza bardzo Ci sluzy:*

Saraa Ty tez kochana wygladasz pieknie:)

Lilu gdzie Ty masz te malenstwo? slodki maly brzusio:*

ja tez po wielkim

She*shu - porównałam :D Ślicznie wyglądasz!!! :)

slicznie,moj wydaje sie podobny

She*shu -jaka ty szczuplutka, a brzusio śliczniutki:)

Pysia - śliczny brzuszek, i sukieneczka bardzo mi się podoba.

Śliczne i seksowne z was kobietki

Pysiu przeslicznie

a to moj z dzis 34 tc

Do góry