martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ten kubek jest the best!!!!
Gieoska a gdzei kupilas taki tani. Ja kupowąłm po 8
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dalam 8,50 to normalnie przeplacilam hihihi
moj nie rozlewa bo ja mu musze trzymac (jedyny tego plus), nawet dzisiaj na 4 razy ale wypil ze 100ml soku z niego
Ten kubek jest the best!!!!Gieoska a gdzei kupilas taki tani. Ja kupowąłm po 8
Tylko dzisiaj facet w sklepie dzieciecym mnie przestrzegł, ze jego corka od razy po piersi pila ze slomki i teraz jej od tej slomki sie zabki lekko rozchodza z przodu, myslicie ze to mozliwe???
Dziunka fajna ta hula- kula...Mama dziś kupiła Asi na roczek MIGOCZĄCA HULA-KULA (PL) TREFL VTECH somap (1296806247) - Aukcje internetowe Allegro
Trochę przepłaciła, bo dała 117 zł, a tu już za jakieś 105 z przesyłką
Oglądałam ją w auchan na żywo i jest świetna!
Mama zaszalała bo Julce kupiła już na gwiazdkę MATA DO TAŃCA TAŃCZENIA HANNAH MONTANA DO TV (1307809968) - Aukcje internetowe Allegro i też przepłaciła bo za 180 zł
Ja za to kupiłam Julce już drugą parę butów zimowychw pierwszych poszła podeszwa, zrobiła się dziura, jakby tak pękła, a dziadek niewiele myśląc nalał tam sylikonu, przez co ja nie mogę zareklamować
I w efekcie na jej buty wydałam łącznie 140 zł, a mogłabym trochę dołożyć i miała by super firmówki
![]()
no proszę... nie sądziłam, że cena sanek może mnie zaskoczyć :-)
Sanki, saneczki SNOW BABY DREAM 3kolory KHW
ja chyba zostanę przy standardowych...