reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja dalam 8,50 to normalnie przeplacilam hihihi
moj nie rozlewa bo ja mu musze trzymac (jedyny tego plus), nawet dzisiaj na 4 razy ale wypil ze 100ml soku z niego

Ten kubek jest the best!!!! :) Gieoska a gdzei kupilas taki tani. Ja kupowąłm po 8

Dziewczyny ja kupowalam w Londynie dlatego tak tanio..kupilam tez dwa inne kubki/bidony tt co w londynie sa po niecale 2f a u nas po 30zl masakra z tymi cenami.

Mama dziś kupiła Asi na roczek MIGOCZĄCA HULA-KULA (PL) TREFL VTECH somap (1296806247) - Aukcje internetowe Allegro
Trochę przepłaciła, bo dała 117 zł, a tu już za jakieś 105 z przesyłką:dry:
Oglądałam ją w auchan na żywo i jest świetna!

Mama zaszalała bo Julce kupiła już na gwiazdkę MATA DO TAŃCA TAŃCZENIA HANNAH MONTANA DO TV (1307809968) - Aukcje internetowe Allegro i też przepłaciła bo za 180 zł:nerd:

Ja za to kupiłam Julce już drugą parę butów zimowych:baffled: w pierwszych poszła podeszwa, zrobiła się dziura, jakby tak pękła, a dziadek niewiele myśląc nalał tam sylikonu, przez co ja nie mogę zareklamować:angry: I w efekcie na jej buty wydałam łącznie 140 zł, a mogłabym trochę dołożyć i miała by super firmówki:angry:

no ja zamowilam przez allegro sanki mam nadzxieje ze dojda na urodzinki bo moj brat za nie placil o takie wybrałam(stwierdzilam ze na spiwor nie bede go naciagac jakby co to ten z x-landera tez pasuje do sanek, ale mysle ze cieply kocyk wystarczy sa pasy to i tak super): SUPER SANKI Z OPARCIEM I PCHACZEM REGULACJA ZIMA (1290772600) - Aukcje internetowe Allegro
1290772600

Dziunka swietne te prezenty od twojej mamy, dzieci pewnie beda wniebowziete jak je dostana, taka mate do tanczenia ja zawsze chcialam miec :cool2:, fajny pomysl kupic teraz prezenty na gwiazdke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama dziś kupiła Asi na roczek MIGOCZĄCA HULA-KULA (PL) TREFL VTECH somap (1296806247) - Aukcje internetowe Allegro
Trochę przepłaciła, bo dała 117 zł, a tu już za jakieś 105 z przesyłką:dry:
Oglądałam ją w auchan na żywo i jest świetna!

Mama zaszalała bo Julce kupiła już na gwiazdkę MATA DO TAŃCA TAŃCZENIA HANNAH MONTANA DO TV (1307809968) - Aukcje internetowe Allegro i też przepłaciła bo za 180 zł:nerd:

Ja za to kupiłam Julce już drugą parę butów zimowych:baffled: w pierwszych poszła podeszwa, zrobiła się dziura, jakby tak pękła, a dziadek niewiele myśląc nalał tam sylikonu, przez co ja nie mogę zareklamować:angry: I w efekcie na jej buty wydałam łącznie 140 zł, a mogłabym trochę dołożyć i miała by super firmówki:angry:
Dziunka fajna ta hula- kula...
no proszę... nie sądziłam, że cena sanek może mnie zaskoczyć :-):szok::szok:
Sanki, saneczki SNOW BABY DREAM 3kolory KHW

ja chyba zostanę przy standardowych...

to chyba sam plastik te sanki jak dla mnie badziewie:-)

Etna fajne sanki:-)

reklama
Do góry