reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

ms.marple ja też mam zastój...chodze zła, że waga jak leciała tak teraz staneła...spodziewałam się okresu 19marca i tylko zaczełam plamic sobie i tak do dziś, nie wiem czy uznać to za okres czy nie....pierwszy raz tak mam......nie wiem co z tą wagą. Najchętniej to siedziałabym tylko na proteinach, ale wiem, że nie wolno i wiem, że nie dałabym rady

Ostatnia edycja:
reklama
mialm napisac wczesniej ale ja dzis zjaeta strasznie...teraz mam chwilke...
po dluzszej przerwie nie dietowania ,takiego uczciwego dietowania wreszcie sie wzielam od poniedzialku(Pauletta kop od ciebie zadzialal).
Zaczynalam z waga 56,8kg a dzis rano waga pokazala 55,6kg:-);-):tak:
i z tej okazji kupilam sobie cos...:-p:-p:-p....;-)
Mam juz zamiar dietowac i dojsc do 53kg i zobaczyc czy wejde w rozmiar 36....obecnie spodnie w rozmiarze 38 za duze a w rozmiarze 36 za male tyci ,tyci:rofl2:

ms.marple ja też mam zastój...chodze zła, że waga jak leciała tak teraz staneła...spodziewałam się okresu 19marca i tylko zaczełam plamic sobie i tak do dziś, nie wiem czy uznać to za okres czy nie....pierwszy raz tak mam......nie wiem co z tą wagą. Najchętniej to siedziałabym tylko na proteinach, ale wiem, że nie wolno i wiem, że nie dałabym rady

lewcia przed okresem to normalne, że waga rośnie :tak: ale mówisz, że tylko plamienie hmmmm nie wiem dokładnie, czasem przy dietowaniu są problemy z cyklami:sorry: a może ciąża?;-)

a jaki system stosujesz?
moze zmien?i to wtedy cos pomoze?

ewelcia zaczęłam 2gą fazę w systemie 1/1 a w tym tygodniu zmieniłam na 3/3 - po trzech dniach na protalu zero rezultatów..dzisiaj zaczęłam warzywa zobaczymy po następnym cyklu, tak czy siak do wyjazdu do PL będę walczyć z dunkanem a później nie wiem co zrobię:no: pochlastam się szarym mydłem:nerd:

mówisz że rozmiar 36 tuż tuż no pogratulować

ms.maple boże kobieto nie wiesz co mówisz tzn. piszesz:szok::szok::szok: wykluczone!!!!! ;-) Nie przeżyłabym takiej wiadomości, chcesz mnie do grobu wpędzić?

Nie no nie jestem w 100% uczciwa co do diety, ale też nie żeby nie wiadomo jak grzeszyła. Od jutra proteinki więc mam nadzieję, że ruszę z kopyta i będę uczciwa :tak:

ewelcia waga 56 jak dla mnie to marzenie i w moim przypadku byłabym za chuda, ale jezu magiczna liczba :tak: gdzie ta moja upragniona 70?:-(

hejo babki u mnie dzisiaj na wadze 1,2kg mniej :szok: to jakaś ściema jest:szok: coś ze mną nie tak albo z wagą :szok:
aż się boję jutro stanąć na wadze

lewcia super , że u ciebie ruszyło:tak: oby tak dalej
ewelcia pauletta jak tam?

ms.marple ja mialam tak samo...po 2 tyg zastoju tez mialam podobny spadek jak Ty!na pewno to zadna sciema...zastoje i wzrosty wagi sie zdarzaja!!!!

Ja dietuje uczciwie...i u mnie bez zmian...dalej 56,6kg na wadze:)....

reklama
No nie ważyłam się;-) mówiłam, że dopiero jak zakończę następny cykl :tak: jutro ostatni dzien warzywek później 3 dni P i dopiero się zważę :tak: ja nie lubię się stresować więc wolę zobaczyć cokolwiek na minusie :-D

cierpliwa kobota z Ciebie, przez to, że ciekawa jestem swojej wagi rano chętniej wstaję z łóżka:-D mibilizacja, że aż aż

Do góry