reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

Dziewczyny zróbcie listę z tego co macie, i zaznaczcie, że jak kogoś na liście nie ma to ma wysłać do którejś z Was PW.

Trzeba wziąć pod uwagę, że są w śród nas mamy pracujące, zabiegane itepe. które nie mają czasu na bieżące śledzenie wątku i to ich nie dyskwalifikuję do dopisania na listę później :-)

Milka ja juz pisalam tysiac razy , ze nie chodzi o kobiety co nie wchodza czesto na forum tylko o te co pisza po kilkanascie postwo dziennie , wchodzza wszedzie ,a temat listy unikaja i nie wiem czemu ?? nie maja checi czy co innego , ale fajnie by bylo jakby daly znac tutaj czy na PW o co chodzi , bo ja nagabywac nikogo nie bede , dlatego tez pisze ogolnie :))

reklama
Ja dziewczyny jestem za tabelka, jakos tak bardziej przejrzyscie dla mnie. Aha Asionek podoba mi sie bardziej zielona tabelka.

dla mnie prostsza wydaje się propozycja Miłki
ale Asionek jeśli robisz listę Ty to zrob tak jak Ci najwygodniej w sumie to nie ma co ... tak jak zrobisz będzie przecież dobrze a jak którejś sie nie spodoba to niech zrobi po swojemu (wtedy bedziemy wybierać ;-);-);-) )

juz pisalam wczoraj , ze rezygnuje z robienia tabelki czy listy :) nie chce sluchac dziwnych komentarzy na swoj temat i sie niepotrzebnie glupim tematem stresowac ,tym bardziej , ze jestem w ciazy :-D

a co do listy to ja juz nie za bardzo kumam , bo mi sie zawsze wydawalo , ze na liscie sa osoby z forum ktore sie udzielaja mniej lub wiecej , ale jednak , a nie jakies przypadkowe kobiety co wpadaja podaja dane i znikaja :/
dla mnie to bez sensu , bo rownie dobrze mozemy sobie polazic po innych forach i mamusiach pazdzernikowych i stamtad tez pospisywac dane innych ciezarowek...
mam nadzieje , ze nikt mnie nie zlinczuje za to co napisalam , ale takie mam zdanie na ten temat i juz :)
lista ma byc z mamus z naszego forum i z mamus ktore pisza z nami , a nie tylko podaja dane :/
bo widze , ze kilka juz jest takich na odpowiednim dziale ...

Asionek- nie wygłupiaj się ;-) Jeśli Ty nie zrobisz tej listy czy tabelki to chyba żadna z nas się tego nie podejmie :tak:
Wszystkie bardzo chcemy żeby nasze wpisy z datami porodów wyglądały ładnie i przejrzyście,ja polegam na Twojej propozycji i zgadzam się na każdą Twoją propozycję.
Ja tak naprawdę dopiero poznaję to forum i nie ukrywam że niektóre opcje w pisaniu odpowiedzi to dla mnie czarna magia :-D
mam nadzieję że z czasem poznam tu wszystjie opcje :-D :-D

O i właśnie straciłam już dwa wątki zanim napisałam tego heheheeh kurcze szybka jestem:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Arlets,ja tez mysle ze datami lepiej...

Asia,rob liste z tego co masz i zamien posta edytki,a ten wykasuj:)

reklama
Do góry