reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

A co z nasza waga?

reklama
Fakt, ja kisiel tez pozeram, i budyn tez choc bardziej tuczacy?

Dziewczyny, mam pytanie, w tym watku co Joasiek znalazla na forum gazetowym dziewczyny pisaly ze pilyby w ciazy mniej mleka i jadly mniej jajek. O co chodzi??:confused:

Prawdopodobnie chodzi o alergie - wiele mam karmiących musi odstawiać nabiał, bo dzieci dostają kolki lub wysypki. Ale nie mam pojęcia, czy ograniczanie tych produktów już w ciąży da jakiś skutek

a ja chudne !! 3 dni temu było 72,3 a dzis 0.5kg mniej :/ i nie wiem czemu tak sie dzieje. napewno nie jem mniej... :) ... ciekawe, macie cos takiego ??

Ja też mam wrażenie, że chudnę :szok: tzn. waga od jakiegoś czasu wolniej idzie w górę, natomiast widzę po swoim ciele, że np. w udach i pupie mi ubyło (o dziwo zmniejszył się też paskudny cellulitis), ale poszło w brzuch :surprised:

Chudnac to raczej nie chudne, wrecz przeciwnie- brzuszek coraz pokazniejszy i okraglutki ja duza pilka tak ze przedwczoraj po raz pierwszy jedna mila pani zaproponowala mi miejsce w autobusie...:tak:

U mnie się troszkę przystopowało z wagą...dziś się ważyłam i 64kg wyskoczyło...może już nie bede tak przybierać:-) Choć dzidzia musi jeszcze sporo przybrać...mimo,ze jest juz dość duża...

No ale po porcjach jedzonek, które ostatnio mi wszyscy serwują to znawu zaczne chyba łapać kg.

U mnie stuknela 10. dzis sie wazylam i moim oczom ukazalo sie 58 kg.

powiem wam ze mimo wszystko jestem z siebie zadowolona:-) chociaz duzo ciezkiej pracy czeka mnie po porodzie zeby wrocic do dawnej formy:dry:

reklama
Zawsze jak patrze na Twa obecna lub wyjsciowa wage to mam kompleksy... :szok: No a co do moich postepow na wadze ciazowej to obecnie plus 5,5 kg - wiec rewelka, chyba magicznycznej dziesiatki nie przekrocze, choc kto wie...chcialabym zeby dzidzia w tych przyszlych 7 tygodniach przybrala na wadze wiec musze jeszcze wiecej jesc...:-p :happy: a wtedy to i nawet 15kg sie nie boje !!!! A co tam!

Do góry