reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

A co z nasza waga?

irtasia to ty niezła kruszynka jesteś....wieksze chucherko niż lil kate

Ja 68kg, czyli 0,5 kg od srody....w brzusiu 102cm, może nie dobije do 70- ukg...to by było fajnie:tak::tak::tak:

reklama
ja jeszcze na plusie, ale od dwoch tygodni tylko 400g wiec prawie nic- to chyba typowe ze w ostatnim miesicu malo co sie tyje albo nawet chudnie... godzina zero sie zbliza!!!!:-) ;-)

a ja w poniedzialek ide do lekarza i az sie boje stanac na wadze apetyt ostatnio mi dopisuje az za bardzo pochlaniam wszystko co mi pod reke wpadnie:tak: :baffled:

38 tydzień i +15 kilo, pocieszacie mnie, że jest szansa na to by w ostatnim miesiącu waga nawet spadła, ale to raczej nie mój przypadek, godzina 01:12, a ja wsuwam juz trzecią kolację :sick:

ambewa nie przejumuj sie, ja jem o 1:33 kolacjo-sniadanie czyli goferki z maslem czekoladowym, truskaweczki i do popicia gorace mleczko:-)....a co!!!!!

reklama
Od miesiaca rowno 80kg, waga ani drgnęła. A ja lubie sobie wrzucic cos na ząb nad ranem, mam z kibelka po drodze do sypialni kuchnie, nie omieszkam zajrzec gdy wracam o 5 rano do łózka po kibelkowej wizycie na siku. Co "milsze" kolezanki daja mi wyraznie do zrozumienia ze mi dupa urosla. Nie wierze im ;-) :-D Moj facet mowi ze wcale nie :-)

Do góry