reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

Odnośnie filmów to znajomi strasznie chcieliby żebyśmy (jak się przydarzy afkors) dali drugiemu synkowi na imię Albercik. :-D

reklama
My z siostrą śmiejemy się że jesteśmy z pokolenia "Seksmisji", bo ona jest Jadzia, a ja Jolka :-D (nasze dwa ulubione teksty: "Jadwiniu proszę natychmiast rozwiązać i przeprosić tatusia" i "Zastałem Jolkę")
Tylko cały problem polega na tym, że najpierw byłyśmy my, a dopiero potem film:-D

Pewnie, my mieliśmy opracowane jakoś w 8tyg. Dziewczyna Alicja a chłopczyk Maksymilian. Wszystko wskazuje, że będzie Maks.:-D

ja mam nadzieje ze jak pojde w 20tyg to bedzie widac bo wiecej mi juz nie zrobia :( Blanes - gratuluje zgodnosci!!! my dlugo nie moglismy dojsc do porozumienia jakie imie wybrac i teraz jeszcze sie nie zabieramy bo nie chcemy se nastroju psuc hyhy

reklama
Ja się martwię, że na usg wyjdzie chłopak a my tak naprawdę bladego pojęcia nie mamy jakie imie dla chłopczyka...

A koleżanka dzisiaj była na połówkowym i ma zdjęcie siusiaka ze strzałkami (lekarka wstawiła) żeby nikt z oglądających nie miał wątpliwości gdzie spoglądać :-D

Do góry