karola1388
Poprostu żyj...
zjola nie mam numeru
gatto no wlasnie tez tak sie zastanawiałam,bo tak mam tylko rano jak sikam,w dzien nie...trzymam &&&&& za wizyte.kłaczek no tez wlasnie w tym cały sens...trzeba tylko troche pochodzic,a napewno sie znajdzie cos fajnego. dzis szłam przez rynek i dojrzałam takie malutkie skarpeteczki rozowe i juz je w reku trzymalam,ale sie powstrzymałam...
zjola ty na takim sprzecie jezdzisz????????????????????????

wryło mnie...

do ti ciebie maz sie boi dotknac zeby nic ci nie zrobic??? a moj to ma taki apetyt,ze hohohho
czasem trzeba dac sprobowac,zeby nie umarł z głodu
chcoc ja przyznam,ze ostatnio mnie tak naszło z rana i było baaaaaaaardzo miło
hona wg mnie 3go maja wypadnie ci 11 tc.wiec na badanie mozesz isc po majowce. kochana wstaw sobie suwaczek tak wogole:-)
a ja dzis bylam u lekarza w spr mojej alergii i narazie zadnych testow robic nie moge i jak urodze to dopiero gdzies tak za rok w kwietniu moge...
poki co mam sobie do oczu wkrapiac kropelki,ktore nie sa dla dzidzi szkodliwe i nie wychodzic na dwor
gatto no wlasnie tez tak sie zastanawiałam,bo tak mam tylko rano jak sikam,w dzien nie...trzymam &&&&& za wizyte.kłaczek no tez wlasnie w tym cały sens...trzeba tylko troche pochodzic,a napewno sie znajdzie cos fajnego. dzis szłam przez rynek i dojrzałam takie malutkie skarpeteczki rozowe i juz je w reku trzymalam,ale sie powstrzymałam...
zjola ty na takim sprzecie jezdzisz????????????????????????

wryło mnie...

do ti ciebie maz sie boi dotknac zeby nic ci nie zrobic??? a moj to ma taki apetyt,ze hohohho
czasem trzeba dac sprobowac,zeby nie umarł z głodu
chcoc ja przyznam,ze ostatnio mnie tak naszło z rana i było baaaaaaaardzo miło
hona wg mnie 3go maja wypadnie ci 11 tc.wiec na badanie mozesz isc po majowce. kochana wstaw sobie suwaczek tak wogole:-) a ja dzis bylam u lekarza w spr mojej alergii i narazie zadnych testow robic nie moge i jak urodze to dopiero gdzies tak za rok w kwietniu moge...
poki co mam sobie do oczu wkrapiac kropelki,ktore nie sa dla dzidzi szkodliwe i nie wychodzic na dwor
Moze po tej wizycie jak wszystko bedzie ok ,a bedzie no bo inaczej byc nie moze,to wtedy wstawie.