Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki bo rozwiązanie tuż tuż
dzielna jesteś kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy teraz na zdjęcie malutkiej ;-) Ja sie juz nie mogę doczekać ;-) Gatto- nie wstyd płakać, myślę że lekarz powinien wiedzieć jak nam bardzo zależy, bardzo mi przykro, ale za to w następnym miesiącu musicie mocno popracować![]()

Na szczescie moj ginek to facet z jajami
i znamy sie juz jakis czas
wiec rozumie wszystko. Powiedzial, ze next time chce mnie widziec bez tego smutku twarzowego i zamoczonych oczu
No mam nadzieje, ze przyjdzie taki czas. Poki co lece do Pl i bede jesc, pic i spac, jesc, pic i spac, jesc pic i spac....no moze maly shopping jeszcze
wiem, że szpital będzię konieczny jeśli się rozkręci, ale póki co jest spokojnie...
mam pytanie do tych z Was, które roniły w domu - jak długo trwało krwawienie? ile dni?

zdziwiłam się nieco niesubordynacją i brakiem chęci współpracy lewego (to z niego była ciąża)..
wiosenne manewry również u Was, czekamy na efekty &&&&&&&&
)