• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ojeej, cala bateria lekow! Tez mnie zaskoczylo polaczenie luteiny i duphastonu, ale lekarz na pewno wie, co robi. Loi, przeciez Ci mowilysmy, ze za wczesnie bylo na zobaczenie zarodka i nie ma co sobie wkrecac ;) Teraz prosze sie dzielnie cieszyc.

o rany tyle tego? a po co i luteina i duphaston? to nie to samo działanie?
Ojeej, cala bateria lekow! Tez mnie zaskoczylo polaczenie luteiny i duphastonu, ale lekarz na pewno wie, co robi. Loi, przeciez Ci mowilysmy, ze za wczesnie bylo na zobaczenie zarodka i nie ma co sobie wkrecac ;) Teraz prosze sie dzielnie cieszyc.
Dziewczyny, 3 lekarzy zatwierdziło mi taką dawkę leków na podtrzymanie, także nie martwię się ilością.
Owszem luteina i duphaston to pochodne progesteronu i mają takie samo działanie.
Myślę jednak, że to mój Mały Wielki Cud, bo tak jak Mysiak mówiła, przy 15mm powinno już być coś wiadać, a ja we czwarek miałam pęcherzyk pod 17mm i nic nie było, a dziś już Maluszek ze wzrostem 5,1mm i jest starszy o jeden dzień niż na suwaczku:-D:-D

Loi.. mały wielki cud :) myslę, ze lekarz poprzednio kiepsko to usg Ci wykonał.... WIELKIE GRATKI :) a zestaw leków jak najbardziej trafny, miałam taki sam od poczatku ciazy, duphaston, luteina, acard, clexane, folik :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry