reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejo dziewczynki :happy:

wczoraj do popołudnia miałam świetny humorek :tak: aż tu wieczorkiem poszliśmy z mężem do siostry i szwagra, siedzieliśmy sobie i piliśmy drineczki i rozmawialiśmy o życiu i tak się posprzeczałam z Moim że aż się we Mnie gotowało :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: oczywiście potem jak sobie wyjaśnialismy wszystko to okazało się że niesłusznie na Mnie nakrzyczał :no: :no: :no: :no: :no: :no: i bardzo smutno Mi się zrobiło :-( :-( :-( :-(

reklama
dziewczyny nie poddaje się za 3 razem napewno zdam :tak: :tak: :tak: :tak:

zdązyłam juz sobie posprzątać a teraz szyje :elvis: jeszcze czeka Mnie robienie sałateczki na imprezkę i dezer z galaretki i bitej śmietany z owocami :tak: palce lizac :elvis: :elvis:

daga - powiem Ci że bardzo mądrze zrobiłaś blądyneczko :-p :-p :tak: :tak:

a Wy dziewczynki co porabiacie dzisiaj ????

Witajcie cudowne Kobietki!
Dziękuje za szybki i serdeczny odzew :-D Smutek mój minął mi od razu po przeczytaniu Waszych postów! Byłam zdołowana, bo wiele przykrych rzeczy się ostatnio wydarzyło... mam nadzieję, że limit został wyczerpany...
Dzisiaj chciałabym spędzić wieczór z mężem. Żadnych konkretnych planów, może jakiś film do popłakania ;-)

tolka23 - ale narobiłaś mi apetytu... :-) Co do mężów, to oni są czasem po prostu prości... Nie wiem, o co poszło, ale My Cię prędzej zrozumiemy :-p Nie łam się tym prawkiem ... nie znam osoby, która zdała z pierwszym razem.
JoannA25 - cudowne słowa pociechy! ... wiosna itp. itd. :-D Kiedy wracasz z delegacji? Aha... czytałam ten artykuł z "Twój Styl" bardzo nam się podobał!
cfcgirl - ja także czułam się nieatrakcyjna i byłam wobec siebie bardzo surowa. Na ironię losu parę dni wcześniej, mój mąż zaczął dostrzegać we mnie charakterystyczne zaokrąglenia, których ja nie widziałam. Do tej pory, jak o tym pomyślę, to mnie ściska... ale nikt się nie spodziewał najgorszego. Teraz chodzę na aerobik ze stepem i rowerki. Pamiętaj aby dać nam znać, co Twój lekarz powiedział o Twoich krwawieniach, choć dla mnie wydaje się być to normalne.
Jutro koncert Michela Botone! Na pewno powinnaś pójść, a później podzielić się z nami wrażeniami! :tak:
daga.p. - z "krecikiem" nie ma żartów... :rofl2:Dobrze, że nic się Tobie nie stało! Powodzenia na egzaminach i owocnych starań! :-D

Ściskam i pozdrawiam Was wszystkie!
Buziaczki

Tola zdasz zdasz :tak: i ędziemy opijać .... kazda przed swoim kompem hehe
No ja dziś nic nie robię, siedzimy w domku. Pogoda po prostu do dupy :no: Natomiast jutro sie gdzies wypuscimy...... i tak zawsze prowadze więc żadna to rewelacja siedziec trzeżwa gdy wszyscy coś cuckają :no: :no:
Mam bardzo ambitny plan upiec ciasto i napić sie słabej kawy espresso z mleczkiem ( pycha) ale obawiam sie zakończenia tej naszej silanki we dwoje :szok: ...

Dagusia sie grzecznie uczy pewnie hehehehhehe

Całuję Was me słodkie

Cześć Wam Dzieczyny!
Mam coś na humor... między innymi dla Ciebie Ewelinko (tolka23) :-D

Facet jest jak śrubokręt - potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego.
Facet jest jak batonik czekoladowy - słodki i pierwsze co robi, to dobiera ci się do bioder.
Facet jest jak cement - po położeniu trzeba dużo czasu, by stwardniał.
Facet jest jak torba turystyczna - zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie.
Facet jest jak ksero - służy do reprodukcji i nic poza tym.
Facet jest jak obligacje rządowe - tak długo zajmuje, by odpowiednio dojrzał.
Facet jest jak horoskop - codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli.
Facet jest jak lokówka - zawsze jak jest gorący, to dobiera ci się do włosów.
Facet jest jak kosiarka - jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji.
Facet jest jak strumyk - miło popatrzeć, ale trzeba pamiętać, że nie każdy jest odpowiednio bystry.
Facet jest jak Laxigen - zawsze irytuje cię od środka.
Facet jest jak Mascara - znika na widok pierwszej łzy.
Facet jest jak spódniczka mini - jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki.
Facet jest jak śnieg - nigdy nie wiesz kiedy przyjdzie, ile bedzie miał centymetrów i jak długo wytrzyma.
Facet jest jak używany samochód - można tanio zdobyć, ale nie możesz na nim polegać.
Facet jest jak wakacje - zwykle nie takiej długości jak byś chciała.
Facet jest jak kot - pokazuje się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie.
Facet jest jak wino - satysfakcjonuje cię, ale na krótko.

Buziaczki ;-);-);-);-):-):-):-):-):-)

anna_ ajra - spoko wierszyk :tak: :elvis: :cool2: a co rezygnujesz z pracy masz taki opis ??

jak tam dziewczynki Wam mija weekend ?? Ja jestem tak pojedzona że zaraz pękne :tak: ;-) :szok: :szok:

reklama
Do góry