reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Marika92 ciesze sie, ze zostalo na strachu. Bierz l4 i lezec. Takie plamienia zdarzaja sie w okolicy @, ale nam trzeba uwazac na dzieciaczki. Odpoczywaj, polez, pospij. Chocby to miala byc najnudniejsza ciaza. Trzymaj sie dzielnie.
Ja plamilam od 4tc do 12-14tc. Teraz jestem w 29tc i wczoraj bylam w szpitalu bo znowu leci krew. Czasem tak jest. I wiem jak wielki to strach. Jedno co morzemy to zamienic sie w bezpieczne inkubatorki na kanapie. Powodzenia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 bardzo się cieszę :) lez i odpoczywaj teraz grzecznie :)
A ja dziś miałam swój pierwszy raz z zastrzykiem :p chwilę piekło, ale dałam radę :) jutro pójdzie lepiej bo zrobię go w domu a nie na szybko w pracy. Ale chciałam zrobić jak najszybciej :) zaczęłam brać dupka też. I teraz takie pytanie. Czy trzeba robić jakąś przerwę pomiędzy dupkiem a luteine czy można je brać w jednym czasie? Bo kurcze, ciężko to rozłożyć w czasie jak się idzie na 5.30 do praco

@Frezja_1 test na mutacje jak najbardziej i zbijadz homocysteine burakami lub metylami, albo jednym i drugim. Wybor nalezy do ciebie. Tsk do 5 najlepiej. Ja robilam tylko buraki kiszone i barszcz kiszony. Nie dosc, ze homocysteina spadla to odbudowalam flore bakteryjna, a smakowalo mi i tanio bylo.

@Roki_1991 nie trzeba przerwy. Tylko wkladke polecam.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mam zalecane odpoczywanie.. L4 to była propozycja mojej ginekolog, więc raczej wie co robi

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry