reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzieki za odp Kochana :)
Zatem tak bedziemy dzialac :) W szpitalu spotkalam dziewczyne i ona powiedziala, ze w pierwszym cyklu zaszla, ale robili to codziennie... codziennie to nie wiem czy bym dala rade, przeciez czasem u nas tam tez potrzeba regeneracji na dole.
Dla pocieszenia powiem, ze my w ostatnim cyklu, w którym się udało, wspolzylismy tylko 3 razy w ciągu całe miesiąca 😅

Który u ciebie tydzień robiłaś betę? Ni e nakręcaj się jakie bierzesz leki?
Robiłam tydzień temu, dziś 5+5
Biore Metypred, progesteron, acard i heparynę.

Dla pocieszenia powiem, ze my w ostatnim cyklu, w którym się udało, wspolzylismy tylko 3 razy w ciągu całe miesiąca [emoji28]

Robiłam tydzień temu, dziś 5+5
Biore Metypred, progesteron, acard i heparynę.
No ja mam podobny zestaw plus glucophage na noc i na diecie cały czas jestem. Masz jakieś objawy? A propo plamień to jak dziewczyny tu nie raz piszą nie zawsze oznaczaja coś złego ale wiem co w głowie siedzi niestety. Takim jak my po przejścia jest bardzo trudno..

No ja mam podobny zestaw plus glucophage na noc i na diecie cały czas jestem. Masz jakieś objawy? A propo plamień to jak dziewczyny tu nie raz piszą nie zawsze oznaczaja coś złego ale wiem co w głowie siedzi niestety. Takim jak my po przejścia jest bardzo trudno..
Jestem bardzo senna, szczególnie w pracy do południa 😅 No i wieczorem. Poza tym ciagle czuje głód. Mam tez dużo śluzu i chce mi się często siusiu. Na razie plamienie było jednorazowe. Oby tak zostało. Strasznie wzdeta jestem i jak tylko wracam do domu to wskakuje w legginsy

Już mam schize znów, bo w śluzie dziś coś beżowego zobaczyłam :/ jednak nie można się cieszyć za bardzo :/
Kochana, a to nie wina acardu? Takie podplamiania? Nie znam się, ale czytałam na innych forach, ze się zdarza. Może dopytaj gina. Sama nie jestem jeszcze w ciąży, ale odkąd biorę acard po owulacji zaczynam leciutko plamić aż do miesiączki. Przed braniem acardu tak nie miałam.

Kochana, a to nie wina acardu? Takie podplamiania? Nie znam się, ale czytałam na innych forach, ze się zdarza. Może dopytaj gina. Sama nie jestem jeszcze w ciąży, ale odkąd biorę acard po owulacji zaczynam leciutko plamić aż do miesiączki. Przed braniem acardu tak nie miałam.
Nie mam pojęcia, ale ciekawe to. Dzięki :)

Załączniki

• F8165B9A-C9B0-4B59-A176-AC61A9FA5B4D.jpeg
    F8165B9A-C9B0-4B59-A176-AC61A9FA5B4D.jpeg
    214,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Jestem bardzo senna, szczególnie w pracy do południa [emoji28] No i wieczorem. Poza tym ciagle czuje głód. Mam tez dużo śluzu i chce mi się często siusiu. Na razie plamienie było jednorazowe. Oby tak zostało. Strasznie wzdeta jestem i jak tylko wracam do domu to wskakuje w legginsy
No ja z jedzeniem to mam to samo ciągle głodna.. Jem co dwie godziny.. A że jestem na diecie cukrzycowej to muszę kabinowac...

Do góry