reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
No tak. Już przy przepisywaniu tej sertaliny był taki cyrk. "Może pani da radę"... A teraz w sumie mam wyrzuty sumienia że biorę a ona w sumie i tak nie pomaga.
A Tobie Edzik też lekarz każe odstawiać przed porodem /na ile przed/?

Ciągłe lęki, napięcie non stop, myśli że sobie nie poradzę z dzieckiem i że choroba nigdy nie ustąpi. Kijowo. Bezsenność codziennie. Jak prześpię 4 godziny łącznie w nocy to jest sukces.
Ja jak mam takie dolki to kompletnie nic zrobić nie moge... drugi dzień praktycznie na kanapie. Mam już dosyć i chwilami mysle ze nie dam rady i też ciągle napiecie:(

No tak. Już przy przepisywaniu tej sertaliny był taki cyrk. "Może pani da radę"... A teraz w sumie mam wyrzuty sumienia że biorę a ona w sumie i tak nie pomaga.
A Tobie Edzik też lekarz każe odstawiać przed porodem /na ile przed/?
No moja mi powiedziala,ze 3 trymestrze bede musiala odstawic...ja sobie tego nie wyobrazam...odstawialam wczezniej sertraline i to jest jakis koszmar.Myslę zeby jeszcze z kims to skonsultowac bo boje się,ze zamiast na porodowkę to do psychiatryka pojadę

No moja mi powiedziala,ze 3 trymestrze bede musiala odstawic...ja sobie tego nie wyobrazam...odstawialam wczezniej sertraline i to jest jakis koszmar.Myslę zeby jeszcze z kims to skonsultowac bo boje się,ze zamiast na porodowkę to do psychiatryka pojadę
Skonsultuj z innym bo ja pamiętam że na tym forum wiele dziewczyn rodzilo na sertralinie wlasnie, wiec bez sensu żebyś się męczyła 3 miechy jak to wcale nie musi mieć wplywu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry