reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

u nas tez buzka w krosteczkach. a wedlug mojego zeszytu nic nowego marys nie jadla , bo wlasciwie nic nie jadla. musze sie do jakiegos dobrego alergologa wybrac bo normalnie juz nie wiem.

a jesli chodzi o kiszonki to podobno wzmagaja apetyt. i teraz mi sie przypomnialo o ogorkach kiszonych, dawno nie podawalam malej.

a czy ktoras z was podaje multi Sanostol? wyczytalam w ulotce ze wzmaga apetyt. i jest od 13 mca zycia. to moze cebion multi nim zastapic. jak myslicie?

reklama
u nas tez buzka w krosteczkach. a wedlug mojego zeszytu nic nowego marys nie jadla , bo wlasciwie nic nie jadla. musze sie do jakiegos dobrego alergologa wybrac bo normalnie juz nie wiem.

a jesli chodzi o kiszonki to podobno wzmagaja apetyt. i teraz mi sie przypomnialo o ogorkach kiszonych, dawno nie podawalam malej.

a czy ktoras z was podaje multi Sanostol? wyczytalam w ulotce ze wzmaga apetyt. i jest od 13 mca zycia. to moze cebion multi nim zastapic. jak myslicie?
Ja podaje multi sanostol starszakom i jakos niezauwazylam zwiekszonego apetytu ale podaje dalej i Jenni tez musze zaczac:tak:

Skład i ma podobny. Zastanawiam się, czy kupić tego Sanostolu, bo w składzie ma również dodatkowo wapń, a Oli narazie ma w odstawce twarogi, sery i jogurty.
Vibovit też zawiera wapń, natomiast ani CebionMulti ani JuvitMulti nie.

Mój Kubliński dziś na zupce z indyka,ryżu i marchewki.A tak mu smakowało,że aż kolejną porcję musiałam szykowac w pospiechu.I ciągle mówił niom,niom(mniam,mniam).Aż miło:-D:tak:.Szkoda,ze tyle różności go omija(nabiał,czy jaja):baffled::baffled::baffled:

U mnie Konrad lubi niedozwolone rzeczy:baffled:.Dzieciaki nieraz dadza mu gryza czegos slodkiego i nusze go potem dobrze zabawiac,zeby zapomnial o pysznosciach.Dalam mu kiedys kurczaka pieczonego i stal przy mnie zeby go karmic:tak:.Reszta raczej przy zabawianiu.Inaczej nie zjadlby gotowanego.Kanapki jeszcze mu jakos wchodza:sorry2:

Milence jedyne co tak naprawdę smakuje (poza mlekiem z butli), to zwykła jajecznica :sorry2: Wszystko inne trzeba w nią wciskać albo uzbroić się w cierpliwość i obłożyć fotelik dookoła ceratą na podłodze, bo pół zje, a drugie pół rozrzuca po pokoju :sorry2:

Milence jedyne co tak naprawdę smakuje (poza mlekiem z butli), to zwykła jajecznica :sorry2: Wszystko inne trzeba w nią wciskać albo uzbroić się w cierpliwość i obłożyć fotelik dookoła ceratą na podłodze, bo pół zje, a drugie pół rozrzuca po pokoju :sorry2:

jajecznica to u Zosi podstawa :-), zresztą czytałam w którejs gazecie o dzieciaczkach że mozna dawać jajecznice na masełku +pomidorki lub papryczkę usmażone....oczywiscie bez skórki

reklama
Do góry