Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...a kaszkę twoja mała jada ? próbowałas do kaszki do dodać troszkę owoców ?

wiec na razie przy tym pozostane. a o danonki zapytam pediatre przy okazji wizyty.Pewnie dlatego, że jak już się zachoruje, to życie przekichane, tak cały czas na diecie bezglutenowej. Jak takie ostrożne wprowadzenie do diety glutenu miałoby zmniejszyć choć trochę zachorowalność to wg mnie warto.W poniedziałek dowiem się od lekarki czy ja też mam podawać gluten Milence? Czytałam wczoraj, że tylko około 3-5 dzieci na 1500 choruje na celiakie i ma problemy z powodu glutenu. Malutko, a tyle z tym glutenem zamieszania![]()
W poniedziałek dowiem się od lekarki czy ja też mam podawać gluten Milence? Czytałam wczoraj, że tylko około 3-5 dzieci na 1500 choruje na celiakie i ma problemy z powodu glutenu. Malutko, a tyle z tym glutenem zamieszania![]()
ale nigdy nie wiesz jaka akurat się przydarzy Twojemu dziecku.