Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za to przeszłam chyba najgorszą noc tej ciąży. Najpierw nie mogłam usnąć, choć wcześniej koło 20tej same oczy mi się zamykały. Kręciłam się i wierciłam nie mogąc znaleźć sobie miejsca i pozycji. Do tego to mi było za zimno, to za gorąco, to mi z nosa kapało za przeproszeniem, to musiałam wstać na siusiu (chyba ze 4 razy), więc kompletnie nie pospałam!!! A skurczy ni śladu ni popiołu.proponuje porzadne cwiczenia dla kobiet w ciazy !! wywoluja skurcze (napewno te lekkie)a jak sie dobtrze postaracie to i te porzadneee....ja jak pocwiczylam to dostalam lekkich skurczy i przestalam (przestraszylam sie troche) bo Moja Niunia niech sobie wsumie jeszcze posiedzie 2-3 tygodnie
![]()
Dziewczyny ale dlaczego zgadzacie się na zabieranie urlopu zamiast L4??? Przecież oni nie mają prawa (szpital) w dniu PTP odmówić wystawienia L4! W razie czego, trzeba wymusić rozmowę z szefem, dobijać się i kłócić - przecież szkoda tego czasu z Maluszkiem...
Ja w dniu PTP zamierzam zgłosić się na KTG do szpitala i nie wyjdę bez zwolnienia! Choć mam nadzieję, że do 29 nie doczekam...

Została mi jeszcze łazienka, kuchnia i okna w zapasie. No i te cholerne schody!!!