Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Za to przeszłam chyba najgorszą noc tej ciąży. Najpierw nie mogłam usnąć, choć wcześniej koło 20tej same oczy mi się zamykały. Kręciłam się i wierciłam nie mogąc znaleźć sobie miejsca i pozycji. Do tego to mi było za zimno, to za gorąco, to mi z nosa kapało za przeproszeniem, to musiałam wstać na siusiu (chyba ze 4 razy), więc kompletnie nie pospałam!!! A skurczy ni śladu ni popiołu.proponuje porzadne cwiczenia dla kobiet w ciazy !! wywoluja skurcze (napewno te lekkie)a jak sie dobtrze postaracie to i te porzadneee....ja jak pocwiczylam to dostalam lekkich skurczy i przestalam (przestraszylam sie troche) bo Moja Niunia niech sobie wsumie jeszcze posiedzie 2-3 tygodnie
![]()
Dziewczyny ale dlaczego zgadzacie się na zabieranie urlopu zamiast L4??? Przecież oni nie mają prawa (szpital) w dniu PTP odmówić wystawienia L4! W razie czego, trzeba wymusić rozmowę z szefem, dobijać się i kłócić - przecież szkoda tego czasu z Maluszkiem...
Ja w dniu PTP zamierzam zgłosić się na KTG do szpitala i nie wyjdę bez zwolnienia! Choć mam nadzieję, że do 29 nie doczekam...

Została mi jeszcze łazienka, kuchnia i okna w zapasie. No i te cholerne schody!!!