reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

I wcale Ci się nie dziwię. Mnie póki co wlazł ból, ale za przeproszeniem w tyłek. Jeszcze mi tego brakuje. No nic, zaraz idę po Weronikę do przedszkola - schodzę już po schodach!!!

reklama
Blanes kochana wspolczuje szczerze
oj zimne dranie normalnie
ja za to wrecz przeciwnie
wzielam l4 na dwa tyg
a od 18 zglaszam macierzynski juz:tak:

Dzagud szalona babeczko:-D

Luka a ja myslalam ze Cie zlapalo
bo jakos ze dwatrzy dni mi zniknelas z horyzontu:-)

dla kobiet w ciazy rozne wejdziesz na www.google.pl i tam wpisz w wyszukiwarce cwiczenia dla kobiet w ciazy i porzadnie sobie pocwicz !! powinno cos sie ruszyc ....;-):-p:tak:
ja dostaje tych slabych a czasem moncych skurczy jak pobiegam lekko albo jak sie spiesze gdzies....powbiegam po schodach po domu i zaraz usiade a potem ruszyc sie nie moge :szok::szok::szok::szok::szok: hehehe lapie boll!! :baffled:

halo Dziewczatka, poturlalam sie wczoraj na ktg do szpitala przy Inflanckiej i wisi ogloszenie tresci iz" od 18.05.2007 nie pobiera sie oplat za znieczulenie zewnatrzoponowe do porodu" podpisane dyr.szpitala. /dopiero wczoraj je zauwazylam - slepa baba ze mnie/ jak nie patrzec 500 PLN zostaje na pieluchy i inne takie ;-)

usciski dla Wszystkich

Hej dziewczynki-ja czasem mam jakies male skurczyki, czasem wieksze ale mimo wszystko jakos nie czuje ze to juz...niestety. A sprzatac to mi sie wybitni nie chce, wiec zero "wicia gniazda" i takich tam...mojej niuni jest ewidentnie wygodnie kopac mamcie od srodka :-) Wiec na mnie nie ma co liczyc jesli chodzi o pierwszego czerwcowego bobasa :-)

reklama
halo Dziewczatka, poturlalam sie wczoraj na ktg do szpitala przy Inflanckiej i wisi ogloszenie tresci iz" od 18.05.2007 nie pobiera sie oplat za znieczulenie zewnatrzoponowe do porodu" podpisane dyr.szpitala. /dopiero wczoraj je zauwazylam - slepa baba ze mnie/ jak nie patrzec 500 PLN zostaje na pieluchy i inne takie ;-)

usciski dla Wszystkich
Dzięki za info :-)
A czemu miałaś KTG? Bez problemu Cię przyjęli? Rozumiem że tam rodzisz (masz coś "zaklepane")?
Przepraszam że tyle pytań - ale jestem na etapie wyboru (wciąż) i to dlatego :zawstydzona/y:

Po wizycie u gina nie wiem wiecej niż wiedziałam przed. Nic nie wskazuje na potrzebę śpieszenia się, więc usg określające wielkość i wagę mam za tydzień. Pobranie na posiew też.
Może za tydzień dowiem się więcej :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry