Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

Załamię się normalnie! Jedyne co sobie "poprawiłam" to sikanie - jakby jeszcze było mało. W ciągu tych 2 godzin sprzątania byłam z 7 razy, a i teraz dalej sikam jak głupia. Niby to oznaka zbliżającego się porodu, ale do cholery ile on może się zbliżać???? Może by już nadszedł po prostu! Chyba jednak ta wanna i glazura mnie nie miną.

bo niby chce urodzic ale jak mi mowia ze moge w czwartek to jakos tak nie chce. Kurcze ciezko mi wyjasnic... zawsze wydawalo mi sie ze zaczne rodzic naturalnie a nie "sztucznie". Moze poprostu boje sie ze takie wywolywanie bardziej boli?! Sama nie wiem. Jeszcze jednak sie nie ciesze i nie nastawiam na ta date bo jak pojde w srode i okaze sie ze nie mam rozwarcia wiekszego o ten jeden centymetr to mnie nie wezmie jeszcze. W ogole to jakos tak boje sie ze bede tesknic za brzuchem, kurcze jeszcze go mam a juz tesknie

Wiem wiem walnieta jestem ale nie umiem wytlumaczyc dlatego tak dziwnie mysle!Monia-to super ze juz Cie zabiora. Ja nawet sie nie pytalam, bo jakos w polu jestem, brzuch nawet nie opadl jeszcze. Tak sie tylko zastanawiam jak do 16-tego nie urodze to odczekac tydzien najwyzej i tez poprosze o wywolanie, chyba tak mozna?