reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Nie no spoko [emoji23][emoji23]
1554102115993.jpeg

Dostałam właśnie płatki kukurydziane na śniadanie [emoji849][emoji849] pojebało ich chyba
Moja szwagierka leżała 2 tygodnie przed porodem w szpitalu, 100km od domu bo cukrzyca. I mieli w dupie jej dietę... Nie wiem jak w moim z dietą cukrzycową ale jak miałam dietę po operacji to się jej twardo trzymali. Dostawałam np. zupę bez niczego, samą "wodę", bo nie mogłam gotowanych warzyw. Nie było ani sycące ani smaczne ale chociaż zgodne z zaleceniami.
Szpital - jak sama nie zadbasz to mają Cię gdzieś. Jak wszystko jest ok to uciekaj.

Moja szwagierka leżała 2 tygodnie przed porodem w szpitalu, 100km od domu bo cukrzyca. I mieli w dupie jej dietę... Nie wiem jak w moim z dietą cukrzycową ale jak miałam dietę po operacji to się jej twardo trzymali. Dostawałam np. zupę bez niczego, samą "wodę", bo nie mogłam gotowanych warzyw. Nie było ani sycące ani smaczne ale chociaż zgodne z zaleceniami.
Szpital - jak sama nie zadbasz to mają Cię gdzieś. Jak wszystko jest ok to uciekaj.
Czekam na diabetologa i się wypisuje. Z małym wszystko ok, ja nie wiem jak ja mam mieć dobre cukry [emoji23]

Ja już czuję jak mi cukier skacze :/ zjadłam te testy z masłem i te płatki bo mi żołądek wykrecalo (nic nie jadłam od 18)
Ale ten biały cukier do herbaty i marmolada [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry