Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też jak się dowiedziałam o cukrzycy przechodziłam przez etap załamania, płaczu i bezradności... Ale jak ochłonęłam, zobaczyłam, że wcale nie tak dużo rzeczy mi podnosi cukier jak oni podają i mogę jeść większość tego co jadłam to już nie było tak źle, ale lęk o dzidzię ciągle jest...Cześć dziewczyny, po dzisiejszej krzywej dołączę. Na razie mam fazę załamania i próbuję sobie to poukładać.
Moje wyniki
91/203/185 [emoji20]
Hej hej Slodka[emoji6]Cześć dziewczyny, po dzisiejszej krzywej dołączę. Na razie mam fazę załamania i próbuję sobie to poukładać.
Moje wyniki
91/203/185 [emoji20]
Potem kilka razy jest etap wkurwu [emoji6]Też jak się dowiedziałam o cukrzycy przechodziłam przez etap załamania, płaczu i bezradności... Ale jak ochłonęłam, zobaczyłam, że wcale nie tak dużo rzeczy mi podnosi cukier jak oni podają i mogę jeść większość tego co jadłam to już nie było tak źle, ale lęk o dzidzię ciągle jest...
Ennis jak sie czujesz? A Ty u mamy jestes?Mi dziś nawet insulina nie pomaga :/ nie wiem czy stara już czy co :/ i unieraaam
Jasne ze damy rade [emoji6]Myślę, że to załamanie to raz na jakiś czas wraca. Ale na moment tylko. Bo to byś zjadła, tamto byś zjadła a tu dupa. Popatrzeć możesz... Ale damy radę dziewczyny![]()
Cześć dziewczyny, po dzisiejszej krzywej dołączę. Na razie mam fazę załamania i próbuję sobie to poukładać.
Moje wyniki
91/203/185 [emoji20]