Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
........a mnie czasem głowa boli od tego trajkotania...
To tak pytałam ze 3-4 razy aż w końcu spytałam dlaczego nie odpowiada to Szymek mi na to, że po co "po co mam się odzywać jak nie wiem"
....i co takiemu zrobić 
Normalnie łeb mi pęka! Gada od rana do wieczora. O wszystki i o niczym. Non stop. Jak nakręcony. Powalił mnie dzisiaj pytaniem: ile razy brałas kluczyki do auta?
Zważywszy na to, że mam to auto od 2,5 lat, odpowiedziałam, że nie wiem, bo nie liczyłam. A on mi na to: zawsze sie zajmujesz nie tym co trzeba.
Też tak macie z 6 latkami, czy to tylko mój jest oszalałą gadułą?
Ale wiem, że muszę mu już coś wyjaśnić, ale jak??;-)
do tego moje dzieci uwielbiają mi coś opowiadać w tym samym momencie.Nieraz mam ubaw,ale bywają dni ze mam ochotę krzyknąć " zamknijcie się wreszcie"
Jednak dla mnie najgorsze jest robienie zakupów z owa czterolatką. Nikomu nie odpuści czy sąsiad czy ekspedientka...wszyscy muszą wysłuchać co ma do powiedzenia a przy tym jak ktoś odpowie to potrafi powiedzieć "nikt cie nie pytał o zdanie"
Chyba zacznę notować te najśmieszniejsze teksty i kiedyś Jej przeczytam ;-)A znacie zabawę w ciszę?Serio? Ja bym chciala, żeby młoda czasem pomilczała i kontemplowała w spokoju. No jak widać, przesada w żadną stronę nie jest dobra ;-)

;-)