reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dieta naszych Maluszków

A Mój maluszek dzis dostał soczek z marchewki:-)
Były dwa podejscia,przy pierwszym Mały sie nie krzywił ale i nie łykał,soczekiem napił sie sliniak:-Dale to pewnie przez to ze cyca miał niedawno,a za drugim wciagnoł w 10sekund i darł sie w niebogłosy zeby cyca dawac bo mu mało było a on taki głodny był ze chyba nawet nie zajarzył co wypił przed cycem:-D.A wiec nie wiem czy mu zasmakowało,zobaczymy jutro.

reklama
Dzisiaj moja coreczka konczy 4 miesiace i dostala pierwszy raz cos innego niz Bebilon Pepti, czyli kaszke Sinlac. Malej smakowala, zjadla 125 ml i chciala jeszcze :)

Pozdrawiam,
P.

Panegiryka Twoja córcia też ma skaze że jest na pepti?
moja wczoraj dostała odrobinkę jabłuszka, troszkę się krzywiła ale jak zabrałam łyżeczkę to wołała o jeszcze :-D

Załączniki

• DSC02999.jpg
    DSC02999.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC03006.jpg
    DSC03006.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 70
Pyszniutka Julcia a jaka ma kaciuszkę :-):-):-) w kąpieli też ma taka kaciulinkę??? Pamietam kaczuszke z moich lat fajnie kiedys było alez to zycie leci kiedys my bylysmy malutkie a teraz ....szok:-):-):-)

Beata 26, ja ostatnio dałam małemu polizać obrane jabłuszko, ale się krzywił na początku, a potem to nie chciał puścić ,nic mu potem nie było, więc chyba ok
Panegiryka ta kaszka jest dla dzieci ze skazą? tak mi się własnie kiedyś obiło o uszy

Tak, ta kaszka jest dla dzieci ze skaza, minely juz 4 godziny, a Marysia nie wola mleka! Szok! Wczesniej jadla co 2,5 - 3 godziny, a w nocy to .. szkoda słow.

Penegiryka a podpowiedz ta kaszke rozrabia sie na wodzie czy na pepti.Ja małego karmie narazie piersia i chciałabym wiedziec czy do kaszki musze załatwic sobie pepti najpierw.

Penegiryka dzieki za info:-)
Musze i ja sie zaopatrzec w ta kaszunie,jak mu posmakuje to bede mogła czasami uciec z domu:-)bo ja nieprzepadam za odciaganiem mleczka

reklama
a ja nie wiem od czego zacząć. mój synek ma skazę i do tej pory wyłącznie na moim mleczku. nie wiem od czego zacząć i kiedy, hmm może od jabłuszka... a kaszkę to słyszałam, że podawać od 5 miesiąca po łyżeczce stopniowo zwiększając, tak przez dwa miechy, na wypadek gdyby dzidzia miała alergię na gluten.

Do góry